0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Reparát se Slavětínským nepovedl


Branky


32. P. Vild , 38. P. Vild , 44. T. Hlinka , 74. T. Vild
0

Domácí přivítali hráče Černčic na svém hřišti s cílem se rehabilitovat za svůj výkon v Krásném Dvoře. Na začátku prvního poločasu se je jim to dařilo, ale přišla 32. minuta a první gól v jejich síti, který odstartoval domácí zmar na dobrý výsledek. Do poločasu inkasovali ještě dvakrát a bylo jasné, že v tomto zápase dobrý výsledek neuhrají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavětín chtěl po debaklu v Krásném Dvoře před vlastními diváky složit „reparát“ a rozehrál zápas proti Černčicím s cílem bodovat. To se jim celkem dařilo až do 32. minuty, kdy se soupeřem hráli vyrovnanou partii. Jenže v této minutě šli hosté do vedené brankou Petra Vilda a Slavětínským se hra přestala dařit. Po hrubých chybách jejich obrany hosté z Černčic ještě dvakrát navýšili jejich brankové konto. Úspěšnými střelci byli opět Petr Vild a Tomáš Hlinka. Domácí měli několik velkých šancí, které však nebyli schopni využít. Ve druhém poločase Slavětínští na svého soupeře vlétli a snažili se dobývat branku hostí. Ti se však úspěšně bránili  a čekali na brejky. Po jednom z nich se jim podařilo počtvrté skórovat Tomášem Vildem a tím definitivně rozhodnout zápas. Slavětínským se nepovedl ani duel na domácím hřišti a po dvou kolech se krčí na samém dně tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Slavětín
Karel Ondrášek (jednatel SK Slavětín): Vyrovnaný zápas rozhodlo proměňování šancí. Za nasazení a obětavost nemůžeme hráčům nic vytknout.




Sestavy


SK Slavětín
A. Nipauer [-] - L. Menhart [-] , V. Zloský [-] , J. Malát [-] , M. Holub [-] , M. Háda [-] , B. Davídek [-] , B. Brenkáč [-] , J. Albrecht [-] , K. Ondrášek [-] , J. Neuman [-]

SK Černčice
M. Bartoš [-] - D. Vacek [-] , R. Škuthan [-] , J. Seifert [-] - Z. Šus [-] , M. Doležal [-] , T. Richter [-] , F. Ondráček [-] - T. Hlinka [-] , P. Vild [-] - T. Vild [-]

Místo: Slavětín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠEBETKA Jan - VYSOČANSKÝ David, HRAZDÍRA Břetislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.