Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 15:00

2.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná záležitost pro Blatno


0

Hráči Blatna ani ve třetím utkání neztratili bod. Porazili oslabený Slavětín a tím se katapultovali do čela soutěže

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se hrál ve velkém vedru a úroveň celého utkání odpovídala 4. třídě. Jak hosté, tak i domácí se přemlouvali k pohybu, vázla kombinace, klasický vesnický fotbal. Slavětínští   přijeli notně oslabeni a blatenští měli celý průběh zápasu výsledkově víceméně pod kontrolou. Šance se objevovaly na obou stranách, zatímco domácí své šance proměňovali, hosté nedokázali proměnit ani nájezd dvou hráčů na samotného brankáře, kdy hráč přihrával do ofsajdu! V utkání došlo k vážnému zranění domácího hráče, pro kterého musela dorazit sanitka. Blatenští se tak výhrou nad Slavětínem dostali do čela tabulky okresního přeboru.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Blatno
Tomáš Adámek (vedoucí týmu TJ Blatno): Pozitivním na tomto utkání bylo získání tří bodů do tabulky. Moc mě mrzí vážné zranění našeho hráče Ondry Uhliara, kterému přejeme brzké uzdravení. Už několik let jsem takto TJ Blatno hrát neviděl a doufám že dlouho neuvidím. Samozřejmě myšleno negativně.

SK Slavětín
Karel Ondrášek (jednatel SK Slavětín): Už druhý zápas po sobě rozhodlo naše neproměňování vyložených šancí a velmi snadně průchozí obrana. Tomu i odpovídá skóre našich obdržených branek.



Sestavy


TJ Blatno
J. Pašíkovský [-] - R. Worzischek [-] , J. Kohel [-] (37. P. Loukota [-] ) , M. Adámek [-] , L. Žebrakovský [-] - B. Lukáč [-] , P. Trenčan [-] (51. J. Dubec [-] ) , M. Krajňák [-] , M. Malecký [-] - O. Uhliar [-] (22. T. Čížek [-] ) , J. Kohout [-] -

SK Slavětín
A. Nipauer [-] - J. Malát [-] , V. Roháč [-] , P. Nagy [-] , M. Mogyorodi [-] , L. Menhart [-] , V. Zloský [-] , M. Holub [-] , B. Brenkáč [-] , J. Albrecht [-] , K. Ondrášek [-]

ŽK: 49. J. Kohout .
Místo: Blatno. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vysočanský David - PODROUŽEK Luboš, STRUNZ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.