2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žíželický "bleskový" obrat


Branky


0

Bleskový obrat předvedli hráči Žíželic ve druhém poločase v utkání s Výškovem. Stačila jim necelá minuta k tomu, aby mohli slavit domácí vítězství. Výškovští si nyní mohou lámat hlavu, proč v prvním poločase více nevyužili svoji převahu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužité šance hostí

Úvod zápasu sice patřil domácím, ale jejich snahu utnul již v 8. minutě hostující Martin Matura. Na hranici velkého vápna si nikým neatakován zpracoval balón a zamířil přesně k pravé tyči brankáře Tomáše Večeřeho. Žíželičtí viditelně znervózněli a hosté první půli zápasu evidentně ovládli. Vytvořili si několik dalších slibných příležitostí, nicméně stav zápasu se již do přestávky nezměnil.

Tvrdé K.O. pro Výškov

Neproměňování šancí z prvního poločasu se výškovským krutě vymstilo. Domácí získali znatelnou herní převahu, ale jejich snaha dlouho končila zhruba na hranici soupeřova pokutového území.  Když už se zdálo, že zápas spěje k prvnímu vítězství Výškova, přišel zhruba třicetisekundový zkrat jeho hráčů. Nejprve se v 71. minutě přesně k jejich pravé tyči dokázal trefit Lukáš Dormišev, po celý zápas velice aktivně hrající záložník, a ihned po rozehrání ze středového kruhu opět využili žíželičtí krátkodobé ztráty koncentrace hostujících hráčů, která na ně padla po obdržené brance. Rychlý protiútok tří hráčů na jednoho soupeřova obránce zakončil po přihrávce Ladislava Semana jeden z nejlepších hráčů na hřišti, stále ještě 19letý talent Josef Švejda.  Pro soupeře to bylo doslova bleskové K.O., ze kterého se již ve zbývajících minutách nedokázali vzpamatovat. Žíželičtí tedy odčinili předchozí nezdar z minulého kola a připsali si do tabulky další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin (administrátor TJ Žíželice): Utkání by spíše slušela remíza, ale o zisk bodů se soupeř připravil sám, když nevyužil znatelnou herní převahu v první půli. Naštěstí jsme inkasovali „pouze“ jedinou branku, a tudíž bylo po změně stran stále o co hrát. Výkon našich fotbalistů sice ani zdaleka nebyl ideální, ale za snahu byli nakonec přece jen odměněni. Znovu se potvrdilo, že nesmíme body ztrácet především v domácím prostředí. Co se nám povede uhrát venku, bude jen bonus k tomu




Sestavy


TJ Žiželice
T. Večeře [-] - M. Oppel [-] , R. Bašus [-] , F. Elias [-] - J. Blacha [-] , L. Dormišev [-] , J. Švejda [-] , L. Seman [-] - M. Malý [-] , P. Zuščík [-] - M. Ďurač [-] (46. F. Berka [-] )

FK Výškov
T. Jaroš [-] - D. Rainet [-] , P. Šnajdr [-] , Z. Svoboda [-] , M. Pokoš [-] - K. Dufek [-] , M. Schön [-] , M. Matura [-] - P. Walz [-] , J. Walz [-] - R. Tancoš [-] (56. M. Švík [-] )

ŽK: 86. J. Blacha - 23. P. Šnajdr , 55. M. Matura , 74. Z. Svoboda , 86. M. Švík .
Místo: Žiželice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šnídl David - VLASÁK Petr, FECIŠKANIN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.