1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smírná bitva v Lenešicich


Branky


0

Souboj sousedů v tabulce přinesl zejména v 1. poločase vyrovnaný boj, ale druhý poločas byl o jasné převaze domácích, kterou však nevyužili. Zásluhu na tom měl především perucký brankář Josef Košín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Utkání začalo opatrně z obou stran. Mužstva se soustředila hlavně neudělat zbytečnou chybu v obraně a přecházet do rychlých protiútoků. V úvodu zápasu měli hráči Peruce převahu, poté se hra vyrovnala a z obou stran přibývalo nepřesností. První branková příležitost přišla ve 25. minutě, kdy střelu hostí brankář Radek Kahula neudržel, ale u dorážky byl včas a vyrazil ji na roh. První branka přišla ve 33. minutě. Domácí zahrávali rohový kop, na který si naskočil domácí kapitán Aleš Sadílek a střelou k tyči nedal brankaři Josefu Košínovi šanci. Další příležitost domácích se zrodila v 36. minutě, kdy váhajícího obránce hostí připravil domácí útočník Tomáš Zlatohlávek o míč. Jeho přihrávku před bránu však Martin Bauer poslal těsně nad bránu. Ve 40. minutě přišel trest pro domácí. Standardní situaci využili peručtí.  Z levé strany rozehrál přímý kop Roman Sekula, nahrál míč Miroslavu Bartošovi, a ten hlavou poslal balon do brány.

 

Josef Košín nedal lenešickým šanci

Druhý poločas byl v plné režii domácích. Ti nastoupili  s chutí strhnout vedení na svoji stranu. Peručtí se soustředili jen na ubránění nerozhodného výsledku. Místy až drtivý tlak domácích však k vyložené šanci nevedl. Dobře fungující obrana hostí si nakopávané míče domácích pohlídala a lenešičtí už nic jiného nevymysleli. Ke smůle peruckých musel odstoupit pro zranění stoper Petr Tůma a poté i Michal Peterka.  V posledních deseti minutách kopali Lenešice osm rohových kopů, avšak hosté v čele s dobře chytajícím Josefem Košínem vše odvrátili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lenešice
Karel Kopřiva (trenér TJ Sokol Lenešice): Myslím si, že jsme dnes měli na vítězství. Za klíčové považuji vyrovnávací branku. Kdybychom šli do druhého poločasu s vedením 1:0, museli by hráči Peruce otevřít hru, a nám by se chodilo do otevřené obrany lépe. Hostům gratuluji k získanému bodu.

FK Peruc
Jaroslav Dlouhý (trenér FK Peruc): Opět se projevila naše špatná fyzická kondice, zranění hlavní opory Tůmy, který zaskakoval za stopera Milana Košína a rovněž dlouhodobá absence zraněného hrotového útočníka Michala Košína. Bohužel nás trápí zranění důležitých hráčů.



Sestavy


TJ Sokol Lenešice
R. Kahula [-] - T. Zlatohlávek [-] , D. Hodan [-] , J. Vild [-] (76. K. Dittrich [-] ) , J. Krebs [-] , K. Doležal [-] , P. Trhlík [-] , B. Štukheil [-] (46. J. Petříček [-] ) , A. Sadílek [-] , J. Kadeřábek [-] , M. Bauer [-]

FK Peruc
J. Košín [-] - M. Máša [-] , M. Bartoš [-] , J. Suchopár [-] , P. Tůma [-] (58. M. Čížek [-] ) - M. Kratina [-] , M. Majer [-] , L. Linhart [-] , J. Minařík [-] (80. K. Vajc [-] ) - M. Peterka [-] (77. J. Folauf [-] ) , R. Sekula [-] -

ŽK: 38. J. Kadeřábek , 50. J. Vild - 29. M. Majer , 62. M. Peterka , 75. M. Bartoš , 77. L. Linhart .
Místo: Lenešice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šebek Václav - JETENSKÝ Josef, HRUŠOVSKÝ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.