3:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

4.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení v Blatně


Branky


18. J. Kohout , 56. J. Kohout , 89. M. Krajňák (p.) - 44. J. Baierl , 83. J. Baierl , 87. J. Kukla
0

Domácí přivitali na svém hřišti nováčka soutěže z Vroutku. A jistě předpokládali, že by to mohla být snadnější záležitost. Vrouteckým se totiž nepodařil vstup do sezóny. Ze čtyř domácích utkání vytěžili jen tři body a toto bylo jejich první utkání venku. Blatenšti nedokázali využít mohutný nápor, hosté toho využili a málem si odvezli z Blatna vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužité blatenské šance

V prvním poločase si blatenští vytvořili stálý tlak, během něhož si vytvořili 6 gólových příležitostí, které dokázali proměnit jen v jednu branku. Tu vstřelil domácí bomber Josef Kohout. Hosté z Vroutku se většinou jen bránili, ale minutu před koncem se jim podařilo z trestného kopu vyrovnat nechytatelnou střelou. Autorem byl útočník Josef Baierl. Poločasové skóre po první půli vůbec neodpovídalo dění na hřišti.

 

Vroutečtí málem vyhráli

Za nerozhodného stavu se domácí opět tlačili za vedoucím gólem. Ovšem v osmi lidech bránící hosté na malém blatenském hřišti „zazdili“ vápno a prosadit se bylo pro domácí víc než složité. Vedoucí branku se jim přece jen podařilo v 56. minutě vstřelit. A opět to byl nepostradatelný Josef Kohout. Závěr zápasu vygradoval. V 83. minutě se vrouteckým podařilo srovnat stav. Opět z nechytatelného trestného kopu se nemýlil Josef Baierl. Následná nekoncentrace blatenské obrany znamenala dokonce třetí branku hostí. Z rychlého brejku zakončoval vroutecký útočník Jan Kukla.  Další průběh utkaní byl už jen na jednu bránu. Mohutným tlakem blatenští vybojovali pokutový kop, který těsně před koncem využil Miroslav Krajňák.



Ohlasy k zápasu


TJ Blatno
Tomáš Adámek (vedoucí mužstva TJ Blatno): Byli jsme lepším týmem. Jen nám tentokrát nepřálo štěstí v koncovce. Hra a nasazení nebylo špatné, ale hosté ze čtyř střel na bránu dali tři branky. Budeme se muset zamyslet nad obrannou hrou našeho celku, neboť počet inkasovaných branek je zarážející. Tlačíme se až moc dopředu a zapomínáme na obranu. Hostům gratuluji k bodu.




Sestavy


TJ Blatno
J. Pašíkovský [-] - P. Loukota [-] , R. Worzischek [-] , M. Adámek [-] , J. Krejčí [-] (71. J. Dubec [-] ) - L. Žebrakovský [-] , M. Strunz [-] , M. Krajňák [-] , M. Malecký [-] - T. Čížek [-] , J. Kohout [-] -

FK Vroutek B
P. Bezděk [-] - J. Baierl [-] , J. Kukla [-] , M. Klíč [-] , O. Uherek [-] (61. M. Balák [-] ) , M. Hlaváč [-] , L. Koliha [-] , M. Mlejnek [-] (80. M. Salač [-] ) , M. Junk [-] , J. Zajko [-] , M. Šiška [-]

ŽK: 35. T. Čížek , 43. P. Loukota , 44. M. Malecký - 29. M. Mlejnek , 53. L. Koliha , 74. J. Zajko .
Hráči zápasu: M. Krajňák , J. Kohout - M. Šiška , J. Baierl .
Místo: Blatno. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vysočanský David - VLASÁK Petr, KOHEL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.