Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žíželická domácí paráda


Branky


0

Do Žíželic přijeli hosté ze Slavětína, kteří byli nabaženi výsledkem z posledního utkání, kdy doma porazili Lubenec. Hned v první minutě vstřelili parádní branku, ale to bylo vše. Pak se rozjela žíželická mašina, která se zastavila na sedmi golech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žíželický poločas za "pět"

Slavětín v předchozím kole získal premiérové tři body v novém soutěžním ročníku. Nabaženi tímto úspěchem vstoupili aktivně i do zápasu v Žíželicích. Již po necelé minutě hracího času rozvlnil síť domácí branky milimetrově přesnou střelou z trestného kopu hráč hostí Václav Roháč. Ten poslal balon do šibenice a ten se ještě odrazil od tyče do brány. Žíželice ale dokázali rychle odpovědět. Už v 6. minutě zakončil rychlou akci Marcela Malého útočník Michal Panský. Ten využil jeho přihrávku a střelou do odkryté části branky rozvlnil slavětínskou síť . V 18. minutě zahrával trestný kop Josef Švejda. Jeho přízemní střelu k tyči stihl brankář hostí Ivan Tepavičarov vyrazit pouze před sebe a pro útočníka Žíželic Marcela Malého nebyl problém míč dostat za jeho záda. V 32. minutě to byl opět Josef Švejda, který u pomezní čáry vystihl soupeřovu rozehrávku, vnikl až do pokutového území a prostřelil vše, co mu v tu chvíli stálo v cestě. To už bylo 3:1. V 35. minutě vybojoval se soupeřovou obranou úspěšný hlavičkový souboj kapitán domácích Michal Panský. Míč se dostal ke zcela volnému Marcelu Malému a ten zakončil na 4:1. Za dalších 7 minut obránce Jan Blacha nakopl míč před soupeřovu branku a ten se štěstím doputoval až za záda nešťastného hostujícího gólmana Tepavičarova. Do šaten tedy odcházela mužstva za stavu 5:1.  

 

Pokračování exhibice

Po změně stran pokračovala exhibice domácích. V 51. minutě se odražený míč dostal na hranici pokutového území k Ladislavu Semanovi a ten zamířil po zemi přesně k tyči. V 68. minutě se ocitl po další z mnoha pohledných akcí sám před brankářem Pavel Zuščík a dokázal ranou mezi jeho nohama vstřelit sedmou branku domácích. Utkání se pak prakticky již jen dohrávalo z povinnosti.



Ohlasy k zápasu


TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin (administrátor TJ Žíželice): Dnešní zápas se nám vydařil. Dokázali jsme konečně proměňovat vypracované brankové příležitosti, takže jsme i ve třetím domácím utkání bodovali naplno. Snad se nám podaří nějaký ten bod ukořistit i na hřištích soupeřů.

SK Slavětín
Karel Ondrášek (hrající jednatel SK Slavětín): K zápasu jsme odcestovali bez brankáře, což se taky podepsalo na výsledku. Ačkoliv domácí byli lepším týmem, lacinými góly jsme je posadili do sedla.



Sestavy


TJ Žiželice
T. Večeře [-] - M. Oppel [-] , L. Drchal [-] , R. Bašus [-] - P. Zuščík [-] , J. Švejda [-] , L. Dormišev [-] (78. J. Zamrzla [-] ) , J. Blacha [-] - M. Panský [-] (70. T. Miško [-] ) , L. Seman [-] (60. F. Berka [-] ) , M. Malý [-] (66. M. Ďurač [-] ) -

SK Slavětín
I. Tepavičarov [-] (71. J. Forst [-] ) - K. Ondrášek [-] , M. Háda [-] - J. Albrecht [-] , P. Nagy [-] , V. Roháč [-] - J. Malát [-] , J. Neuman [-] (46. J. Parýzek [-] ) - M. Zeman [-] (63. T. Hamáček [-] ) , V. Zloský [-] , D. Blažek [-]

ŽK: 65. L. Drchal , 69. M. Ďurač - 5. J. Neuman , 42. I. Tepavičarov .
Hráči zápasu: J. Švejda , M. Malý , M. Panský - V. Roháč .
Místo: Žiželice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šebek Václav - ŠTAFA Pavel, FECIŠKANIN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.