2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body pro Lenešice


Branky


0

Mužstvo ze Slavětína se krčí u dna tabulky okresního přeboru, proto chtěli jejich hráči zabojovat a na domácí půdě bodovat. Jenže si nechali utéct skóre až na 0:3 a v závěru už to nestačili dohnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro Lenešice

Obě mužstva se od první minuty vrhla do útoku s vědomím, že první gól bude velice důležitý. Ve 12. minutě zahrávali domácí rohový kop, po kterém dopravili míč do sítě hostů. Ten však nebyl uznán pro postavení útočícího hráče v ofsajdu. Potom se začali více prosazovat lenešičtí, když se na levé straně uvolnil Jan Vild, ale jeho střela  mířila vedle domácí branky. Ve 20. minutě dostal míč za obranu lenešický Jakub Petříček a samostatný únik zakončil zbrkle mimo brankové tyče. Až 35. minuta přinesla první branku, když výborně hrající Petr Trhlík zachoval klid před brankou a ještě našel lépe postaveného Jakuba Petříčka. Ten otevřel skóre zápasu 0:1. Do konce poločasu už žádná šance nepřišla, a tak hosté odcházeli do kabin s jednogólovým vedením.

Slavětínští zabojovali, ale byla to marná snaha

Ve druhém poločase pokračovali lenešičtí v náporu. V 55. minutě zahrával standardní situaci Aleš Sadílek a hlavou se prosadil Petr Trhlík na 0:2. O deset minut později se opět po standardní situaci ve vápně nejlépe orientoval střelec druhé lenešické branky, přistrčil míč Martinu Bauerovi, a ten už neměl problém trefit prázdnou bránu. Vypadalo to, že je rozhodnuto, ale opak byl pravdou. V 75. minutě došlo ve vápně ke kontaktu Jaromíra Kadeřábka s útočníkem domácích a pískal se pokutový kop. Ten proměnil slavětínský Karel Ondrášek a snížil na1:3. Domácí vrhli vše do útoku. Jejich nakopávané míče však lenešická obrana stačila odvracet. Hosté navíc chodili do otevřené obrany domácích, ale nedokázali si poradit ani s přečíslením čtyři na jednoho. Tlak domácích nakonec přinesl ovoce, když v 85. minutě brankář Radek Kahula jen vyrazil střelu domácích a slavětínský Lukáš Menhart doklepl míč do prázdné branky na 2:3. Ve zbytku utkaní si hosté vítězství pohlídali.    



Ohlasy k zápasu


SK Slavětín
Karel Ondrášek (hrající jednatel SK Slavětín): Dnes jsme bohužel měli problémy s útokem, kdy útočníci nepodrželi balón a všechno se vracelo jako od zdi. Máme problém i s docházkou, na domácí zápas, ve kterém musíme vyhrát, nám přišel jedenáctý hráč až 15 minut před zápasem. Takové věci se na výkonu mužstva projeví.

TJ Sokol Lenešice
Karel Kopřiva (trenér TJ Sokol Lenešice): Věděli jsme, že utkání nebude jednoduché, ale jak my si ho dokážeme sami zkomplikovat, to se jen tak nevidí! Za stavu 1:3 jsme měli minimálně čtyři tutovky. Místo toho, abychom utkání rozhodli a v klidu ho dohráli, tak inkasujeme sami. Přesto musím pochválit záložní řadu, která toho dnes hodně naběhala.



Sestavy


SK Slavětín
A. Nipauer [-] - K. Ondrášek [-] , M. Zeman [-] - J. Albrecht [-] , P. Nagy [-] , V. Roháč [-] - J. Malát [-] , J. Neuman [-] - J. Nágl [-] , B. Davídek [-] , L. Menhart [-]

TJ Sokol Lenešice
R. Kahula [-] - K. Doležal [-] , D. Charvát [-] (15. J. Kadeřábek [-] ) , A. Sadílek [-] , B. Štukheil [-] , M. Bauer [-] - P. Trhlík [-] , J. Petříček [-] , J. Vild [-] , D. Hodan [-] - K. Dittrich [-]

ŽK: 70. B. Davídek - 58. P. Trhlík .
Hráči zápasu: V. Roháč - A. Sadílek , D. Hodan .
Místo: Slavětín. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Vlasák Petr - ŠNÍDL David, HRAZDÍRA Břetislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.