3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásnodvorská výhra nad favoritem


Branky


0

Krásnodvorští po delší době opět podali bojovný výkon a na svém hřišti porazili celek z předních příček tabulky. V závěrečných minutách obou poločasů dokázali vstřelit branku a to rozhodlo o výhře nad Černčicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milan Hrbík "vymetal" pavučiny

Po čtyřech utkáních v řadě, kdy hráli krásnodvorští na hřištích soupeřů, se opět mohli ukázat fanouškům na domácí půdě a to hned se soupeřem z čela tabulky, z Černčic. Tato utkání mají vždy slušný a bojovný rámec, který se ukázal i v tomto zápase. Hosté si přijeli po ne moc přesvědčivých výsledcích domácího týmu z minulých zápasů pro tři body. Domácí hráči mohli do utkání nastoupit konečně také v lepší sestavě a hned od začátku utkání to byl boj o každý balón a o to, kdo otevře skóre zápasu. Krásnodvorští si v úvodu zápasu vytvořili mírnou převahu a také dvě šance, které zůstaly nevyužity. To hosté potrestali ve 13. minutě. Úvodní branku zápasu vstřelil bek hostí Radek Škuthan. Na to zareagovala domácí lavička přeskupením několika hráčů na jiné posty donutila černčické k obranné hře a většímu tlaku domácích. Vyrovnání přišlo ve 30. minutě, kdy po pěkné akci zatáhl Milan Hrbík míč podél lajny a přesným přízemním centrem ho předložil osamocenému Jaromíru Kafkovi, na kterého už „zírala“ jen prázdná branka. Domácím se ještě do poločasu podařilo přidat druhou branku. V úplném závěru poločasu tvrdou střelou Milan Hrbík vymetl pavučiny z rohu brankáře Jana Musila.

Domácí nechtěli remízu

Do druhé půle nastoupili černčičtí aktivněji a chtěli co nejdříve srovnat stav utkání. To se jim málem nevyplatilo, neboť další dvě brankové šance domácí nedali. Nejprve se dostal na dostřel Lukáš Vágner a poté Michal Lesňák, ale jejich pokusy skončily u brankáře Jana Musila. K vyrovnání ale přece jen došlo. V 62. minutě po přesném centru od postranní čáry vyrovnal trochu akrobaticky útočník Tomáš Hlinka. Domácí cítili, že v tomto utkání by bylo škoda nezískat tři body a dali do závěrečného náporu všechny zbylé síly. To se jim vyplatilo v poslední minutě zápasu. Do vápna hostí proběhl Michal Lesňák, v soubojích s obránci i brankářem se mu podařilo skórovat, a tím zajistit domácím výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Krásný Dvůr
Miroslav Záržický (trenér TJ Krásný Dvůr): Utkání přineslo hezký, bojovný fotbal. Pěkné akce a zejména branky na obou stranách, což se muselo divákům líbit. Šťastnější jsme nakonec byli my, a dle mého názoru za bojovnost by hostům utkání slušela remíza. Chtěl bych touto cestou poděkovat celému týmu za bojovnost a za to, že utkání dohráli až do konce v dravém nasazení, které nám přineslo konečně výhru.




Sestavy


TJ Krásný Dvůr
Y. Popenko [-] - M. Hrouda [-] , S. Barták [-] - V. Balog [-] (58. V. Paul [-] ) , J. Kafka [-] , M. Elbogen [-] (46. L. Vágner [-] ) , V. Kotrc [-] , M. Trávníček [-] , M. Lesňák [-] , L. Kamír [-] - M. Hrbík [-] -

SK Černčice
J. Musil [-] - D. Vacek [-] , R. Škuthan [-] , O. Růžička [-] , V. Horčička [-] (61. T. Halíř [-] ) - Z. Šus [-] , F. Ondráček [-] , T. Richter [-] , J. Seifert [-] - L. Chlouba [-] , T. Hlinka [-] -

ŽK: 63. M. Hrouda - 21. T. Richter , 65. O. Růžička .
Hráči zápasu: M. Hrouda , M. Lesňák , V. Kotrc , M. Hrbík .
Místo: Kr. Dvůr. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hanzal Jan - HAMÁČEK Václav, ZEDNÍK Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.