1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Ústecký | Litoměřice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libotenice dokázali udržet svoji neporazitelnost i v 8. kole a Třebenice porazily 2:1


Branky


0

Velmi zajímavý zápas byl mezi Třebenicemi a Libotenicemi, oba dva kluby mají dobrou formu a v minulém kole dokázaly zvítězit. Favoritem byly přeci jen Libotenice, které se vyhřívají na druhém místě tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatný stav hřiště ovlivnil výkon týmů v prvním poločase

Třebenice se snažily navázat na své dva předchozí zápasy, kdy se prezentovaly velmi útočným fotbalem, který se divákům musel líbit. Do první šance zápasu se dostali domácí, když ke střele z dobré pozice se dostal Miloš Červenka, ale jeho prudká střela mířila nad bránu Libotenic. Libotenice se snažily hrát rychlý kombinační fotbal jenže stav hřiště tomu příliš nepomáhal a bylo k vidění mnoho odskoků a nerovností terénu. V 16. minutě zakončoval těsně nad bránu hlavou hostující Tomáš Hála. Oba týmy se snažily především neudělat nějakou velkou chybu, kterou by nabídly soupeři, ale přeci jen fotbalovější byly hosté. Libotenice se do zajímavé pozice dostaly ve 27. minutě, střílet se pokoušel Jakub Červinka, který se dostal na hranici vápna a pokoušel se vystřelit, ale míč mu na poslední chvíli uskočil a následná střela byla nepřesná. Třebenice se přeci jen taky dostaly do zakončení a to ve 35. minutě, když nebezpečně centroval do vápna Marek Zdvořák, ale pozorný Jiří Vorasický dokázal míč chytit do svých rukavic těsně před Matějem Cimrem. Matěj Cimr se poté pokoušel o dalekonosnou střelu, která ale skončila kousek nad bránou. Ve 40. minutě dostal žlutou kartu Jan Richter a hostující Tomáš Hála se pokoušel prosadit z přímého kopu, který ale nedokázal správně trefit. První poločas skončil po vyrovnaném výkonu 0:0. 

Dva góly v krátkém sledu zajistily Libotenícím další tři body

Libotenice nastoupily do druhé půle ve větším nasazení a velmi aktivním byl Tomáš Bělík, který se snažil tvořit hru a neustále ohrožovat branku soupeře. První větší šanci druhého poločasu měl na kopačkách právě Tomáš Bělík, který se dokázal individuálně prosadit přes dva hráče a poté nebezpečně vystřelit, ovšem brankář domácích si s nepříjemnou střelou nadvakrát poradil. Poté se dostal do šance domácí Matěj Cimr, který se pokoušel prosadit hlavou po centru, jenže hlavička nevyšla podle představ. V 59. minutě mohli začít oslavovat branku hřáči hostů, když se dokázal po pěkném centru Tomáše Bělíka prosadit Tomáš Hála a dostal Libotenice do vedení 0:1. Hráči Třebenice byli touto brankou rozhozeni a začali vytvářet více chyb a jednu z nich potřestal v 65. minutě Josef Stejskal a upravil tak stav utkání na 0:2. Libotenice se poté snažili především kontrolovat hru a udržet nadějné vedení. Ve velké šanci byl Tomáš bělík, který využil rychlého protiútoku svého týmu a snažil se přehodit domácího brankáře, ale jeho pokus skončil v rukávicích Jana Kohla. Konec utkání byl velmi vypjatý a hra si výrazně přiostřila. Žluté karty na straně domácích dostali postupně Matěj Cimr, Miloš Červenka a Martin poláček na straně hostů zase Eduard Schmid a Josef Stejskal. Libotenice se pokusily  v 83. minutě o útočnou akci, ale zapomněli na zadní vrátka a to především Tomáš Bělík, který pozapomněl na domácího Miloše Červenku, který dostal dlouho přihrávku od obránců a poté v protiútoku kdy to bylo tři na jednoho se dokázal prosadit střelou podél brankáře a snižit na 1:2. konec zápasu již žádnou větší šanci nepřinesl a Libotenice dokázali znovu zvítězit. 



Ohlasy k zápasu



SK Libotenice
Václav Mareš( hráč Libotenice): "Zápas hodně poznamenal stav terénu, ale naši kluci si s tím dokázali poradit a myslím že jsme byli aktivnějším mužstvem, akorát je škoda té chyby která to ještě zdramatizovala tu koncovku utkání, ale se ziskem tří bodů jsme určitě spokojeni. Velmi dobrý zápas odehrál Tomáš Bělík. "



Sestavy


Třebenice
J. Kohl [-] - V. Vaishaitl [-] , J. Richter [-] , T. Zimák [-] (46. V. Dvořák [-] ) , D. Hořejš [-] (62. V. Triebe [-] ) , M. Poláček [-] - M. Červenka [-] , M. Zdvořák [-] , V. Krejčí [-] - M. Cimr [-] (82. L. Richter [-] ) , L. Polák [-] -

SK Libotenice
J. Vorasický [-] - J. Ort [-] , Z. Hála [-] , P. Cuc [-] , L. Krch [-] - J. Procházka [-] , T. Bělík [-] , E. Schmid [-] , T. Hála [-] - J. Stejskal [-] , J. Červinka [-]

ŽK: 40. J. Richter , 59. D. Hořejš , 81. M. Cimr , 90. M. Poláček , 90. M. Červenka - 72. E. Schmid , 85. J. Stejskal .
Místo: Třebenice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Došek Jiří - NEDOROST Bohuslav, ŠRAMOTA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Litoměřicko B 19 70:15 51
2 Podřipan Rovné 18 52:19 47
3 Hoštka 19 83:31 45
4 SK Libotenice 19 42:31 39
5 SK Liběšice B 19 37:42 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Aleš Nosek 21
2 Tomáš Juraš 19
3 Vladimír Flégl 19
4 Lukáš Sedláček 16
5 Dominik Pešek 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 76 67,9% 3
2 Venca Likeš 74 58,7% 1
3 Radek Hruška 46 39,0% 0
4 Miroslav Liška 13 46,4% 0
5 Jaromír Bělunek 11 52,4% 0
Zobrazit celou tabulku