Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Ústecký | Litoměřice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dušníky potvrzují roli favorita a s přehledem vítězí 1:6


Branky


0

Dušníky přijeli do Dobříně ve velmi dobrém rozpoložení, jelikož se jim v posledních zápasech bodově daří a tak chtěli brát pouze vítězství. Dobříň se chtěla ukázat před vlastními fanoušky a příbližit se bodově svému soupeři. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jasně v režii Dušníků

Dušníky nastoupily do zápasu ve velkém tempu a hned si začali vypracovávat brankové příležitosti. První šance přišla již v 5. minutě zápasu, když se o zakončneí pokoušel hostující Václav Štichhauer, ale svoji střelu nedokázal usměrnit mezi tři tyče. V 7. minutě už to bylo ovšem 0:1, do šance se dostal Leoš Horna po přihrávce Tomáše Fialy a sám před brankářem prokázal velký klid v zakončení a otevřel stav utkání. Dobříň nedokázala najít recept v úvodu zápasu na velkou aktivitu hostů a tak byli domácí hráči často nuceni pouze k odkopům. Ve 13. minutě to už bylo 0:2, když se povedenou střelou mezi obránci prosadil Václav Štichhauer a překonal brankáře Michala Lauka. Dobříň se poté dostávala trochu více do hry a aktivní se snažil být především Petr Štros, který zkoušel často střilet a ohrožovat tak hostujícího brankáře. Další velká šance přišla ve 21. minutě, když se domácí Tomáš Wolf, pokoušel přehodit brankáře, ale jeho pokus skončil těsně nad bránou. Z rychlého protiútoku se poté prosadili znovu hosté, po výborné dlouhé přihrávce se prosadil podruhé v zápase Václav Štichhauer a zvýšil tak na 0:3. Další šance poté přicházely především od domácích hráčů a to především po vysokých míčích, nebezpečný byl především Petr Štros, ale ani jeden jeho pokus neskončil v síti. První poločas tak skončil 0:3

Kontrolování hry přineslo zasloužený úspěch Dušníkům

Do druhého poločasu nastoupili aktivněji hráči Dobříně. Do první šance se dostal v 51. minutě domácí Jiří Bouša, ale jeho střela skončila těsně vedle pravé tyče. Další příležitost měl Petr Štros, ale ani jeho hlavička nebyla úspěšná. Dušníky se snažily kontrolovat hru a nepouštět soupeře do žádných velkých šancí a to se jim dařilo do 63. minuty, když po chybě hostující obrany se dokázal prosadit Petr Štros a snížit tak stav utkání na 1.3. Dušníky poté začali hrát s větším nasazením a zvýšit svůj náskok znovu o tři góly a to se jim povedlo v 70. minutě, když se po pěkném průniku dostal do vápna leoš Horna a poté si poradil přízemní střelou podél brankáře a upravil skóre na 1:4. Dušníky stále byly lepším týmem a snažily se držet míč. Další šanec přišla o pět minut později po střele Leoše Horny, ale jeho střela letěla těsně nad branku. Když už to vypadalo že se zápas bude pouze dohrávat, tak hosté ještě dvakrát udeřili na konci zápasu. V 84. minutě se prosadil Hejna Martina a v 89. minutě dal poslední braku zápasu hostující kapitán Tomáš Fiala. Dušníky s přehledem zvítězily 1:6. 



Ohlasy k zápasu



SK Dušníky
Petr Mazourek(vedoucí Dušníků): "Jsme spokojeni s výsledkem a s předvedenou hrou, celý zápas jsme byli aktivnější a vytvářeli jsme si spoustu příležitostí. Nejlepší byli asi Václav Štichhauer a Leoš Horna"



Sestavy


Dobříň
M. Lauko [-] - D. Kýček [-] , T. Brotánek [-] , D. Černý [-] , J. Adelt [-] (87. J. Šimůnek [-] ) , D. Hosnedl [-] , T. Wolf [-] , L. Sviták [-] , J. Bouša [-] , J. Rožec [-] (61. P. Franěk [-] ) , P. Štros [-]

SK Dušníky
V. Šrettr [-] - P. Novotný [-] , J. Hubálek [-] (74. J. Doležal [-] ) , T. Fiala [-] , P. Fafejta [-] , O. Horna [-] , V. Štichhauer [-] , J. Štrébl [-] , J. Pospíchal [-] (64. M. Hejna [-] ) , L. Horna [-] , J. Kordač [-] (83. A. Novák [-] )

ŽK: 43. P. Štros , 54. T. Brotánek - 60. J. Pospíchal , 90. P. Fafejta .
Místo: Dobříň. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Koždoň Michal - ŠÍMA Marek, MOJŽIŠ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Litoměřicko B 19 70:15 51
2 Podřipan Rovné 18 52:19 47
3 Hoštka 19 83:31 45
4 SK Libotenice 19 42:31 39
5 SK Liběšice B 19 37:42 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Aleš Nosek 21
2 Tomáš Juraš 19
3 Vladimír Flégl 19
4 Lukáš Sedláček 16
5 Dominik Pešek 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 76 67,9% 3
2 Venca Likeš 74 58,7% 1
3 Radek Hruška 46 39,0% 0
4 Miroslav Liška 13 46,4% 0
5 Jaromír Bělunek 11 52,4% 0
Zobrazit celou tabulku