T. Novák 45.
L. Trlica 57. (p.)
P. Kunta 74.
3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Lev nakonec udolal houževnaté fotbalisty z pod Bukové hory a dostál tak svého názvu


Branky


45. T. Novák , 57. L. Trlica (p.) , 74. P. Kunta - 37. P. Rokos , 68. S. Zahradník
0

Ostřílený Český Lev Těchlovice přivítal nováčka Verneřice, ale zápas neprobíhal dle očekávání. Verneřičtí fotbalisté předvedli svou kvalitu a ukázali ostatním týmům, že zde nejsou jen do počtu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Verneřice šly jako první do vedení, ale gól kapitána lvů Tomáše Nováka ve 45. minutě je patřičně rozesmutnil

Sobotní počasí fotbalu přálo, proto se mu fotbalisté jak se patří odměnili. V prvním poločase se hrála velmi pohledná a vyrovnaná kopaná. Akce domácích střídaly protiútoky Verneřic. Paradoxně poté, co Těchlovičtí přebírali otěže utkání, svěřenci trenéra Václava Baláže se dostali do vedení, díky protiútoku, na jehož konci stál Petr Rokos, který jako jediný útočník ve verneřické sestavě sváděl tuhé boje s domácími obránci. 0:1. Český Lev se stále snažil najít skulinku ve verneřické obraně, což se mu posléze povedlo. Domácí si ke konci prvního poločasu museli pomoct trestným kopem kousek za hranicí velkého vápna, kterého se ujal kapitán Tomáš Novák a zatočil míč brilantně do sítě. Golman Jaroslav Choura byl bez šance a bylo srovnáno. 

Verneřice odpověděly na gól gólem jen jednou a odjely z Těchlovic s prázdnou

Ve druhém poločasu, co se týče tempa hry, se nic nezměnilo a soupeři si nějaký čas nic nedarovali. Až v 57. minutě, po uvolnění těchlovického útočníka Pavla Kunty, se dočkali domácí diváci pozdvižení, neboť Kunta byl stažen za dres a rozhodčí Kožář zapískal a poukázal na značku pokutového kopu. Desítky se ujal zkušený Luboš Trlica a ten bez větších problému upravil stav na 2:1. Verneřicím se podařilo za 10 minut odpovědět tím nejlepším možným způsobem a v 68. minutě se mohly radovat ze střely obránce Stanislava Zahradníka (alias Stanleyho), který vyslal nečekaný pozdrav z velmi uctihodné vzdálenosti. Domáci se nerozhodily a začali kontrolovat hru a už v 74. minutě šli znovu do vedení, když po přečíslení hostující obrany se k centrovanému pasu na hranici velkého vápna dostal nebezpečný Kunta a přehodil vyběhnutého brankáře Chouru a stanovil tak konečné skóre utkání na 3:2. Jelikož těchlovičtí předvedli znovu svou letitou zkušenost, nepustili hosty už k žádné situaci, která by stála za povšimnutí a zisk tří bodů jim určitě přijde vhod.

 



Ohlasy k zápasu


FK Český Lev Těchlovice
Jiří Hýl st. (jednatel klubu FK Český Lev Těchlovice): Naši hráči museli předvést velmi bojovný výkon, neboť soupeř byl až nečekaně kvalitní. Za nepodcenění Verneřic a takticky perfektně zvládnuté utkání jsme si určitě tři body zasloužili.




Sestavy


FK Český Lev Těchlovice
P. Víšek [-] - P. Šlaj [-] (46. B. Veselý [-] ) , L. Trlica [-] , Z. Erneker [-] , P. Kunta [-] , M. Pták [-] , J. Mužík [-] , P. Trlica [-] , J. Štarman [-] , T. Novák [-] , D. Nídr [-] (80. F. Hýl [-] )

Verneřice
J. Choura [-] - J. Klouček [-] , M. Horejš [-] , L. Kopecký [-] , M. Moc [-] (46. M. Sovadina [-] ) , L. Kadleček [-] , M. Mlejnek [-] (80. P. Baláž [-] ) , S. Zahradník [-] , V. Rokos [-] , P. Rokos [-] , M. Drlík [-]

ŽK: 58. P. Rokos , 61. V. Rokos , 61. M. Sovadina , 63. S. Zahradník .
Hráči zápasu: T. Novák , L. Trlica .
Místo: Těchlovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOŽÁR Jiří - JACHIMSTÁL Bohuslav, KADORA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.