1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru litoměřického "béčka" dirigoval kapitán Císař


Branky


0

Rezerva v Litoměřic rozhodla o výhře nad Straškovem v 86. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla brankově chudá

Hosté přijeli do Straškova pouze ve 12 hráčích, vedoucí Litoměřic B Radek Bania musel přijmout hned několik omluvenek (zranění, nemoci, školní povinnosti). Úvodních 45 minut gól nepřinesl, k vidění byl vyrovnaný fotbal s minimen šancí. Je pravdou, že straškovský brankář Doležal musel vytasit dva dobré zákroky. Domácí za celý poločas vystřelili na branku pouze jednou.

Císař rozhodl čtyři minuty před koncem

Sotva si diváci donesli poločasové pivo, hned padl první gól. Ve 47. minutě přilétl do vápna centr, kde si míč zpracoval kapitán Císař a dostal hosty do vedení - 0:1. Radost Litoměřic trvala necelých deset minut, když v 56. minutě vyrovnal domácí Mareš. Straškovský záložník se dostal k míči po závaru ve vápně a prostřelil Folbergera. Zbytek zápasu se tak tradičně čekalo na chybu. Straškovu trochu docházely síly a Litoměřice mu v závěru srazily vaz. V 86. minutě dostal krásný centr do strany Pekař, který utekl po právě straně a ještě hezčím míčem oslovil Císaře. Ten se opět nemýlil a střelou do protipohybu brankáře rozhodl o třech bodech. Straškov se tak propadl na předposlední místo v tabulce, Litoměřice B naopak poskočily na bronzovou pozici.



Ohlasy k zápasu


Sokol Straškov-Vodochody
Ladislav Bohuslav, trenér TJ Straškov: "Hosté byli lepší v defenzivní činnosti. Obě branky jsme inkasovali po nedůrazu v obraně."

FK Litoměřicko B
Radek Bania, vedoucí FK Litoměřice B: "Byli jsme fotbalovější. Domácí nám první půli hráli do těla a to na nás platilo. Vzhledem k tomu, že jsme nastoupili v oslabené sestavě. Celkově bych naší výhru hodnotil jako zaslouženou."



Sestavy


Sokol Straškov-Vodochody
D. Doležal [-] - V. Mareš [-] , V. Sekera [-] , L. Pokorný [-] (46. M. Turek [-] ) , A. Blažek [-] , T. Jetelina [-] , J. Novotný [-] , I. Cibulka [-] , P. Kloub [-] , V. Vlastník [-] , M. Pešek [-]

FK Litoměřicko B
D. Folberger [-] - D. Pekař [-] , R. Gabriel [-] , M. Zákravský [-] , M. Císař [-] , J. Koranda [-] , J. Horváth [-] , T. Hruška [-] , R. Páša [-] , T. Král [-] , M. Letafka [-]

ŽK: 24. A. Blažek , 63. I. Cibulka , 65. V. Mareš , 71. T. Jetelina , 83. J. Novotný - 45. D. Pekař , 53. J. Horváth , 67. J. Koranda , 74. R. Gabriel .
Místo: Straškov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ludvík Tomáš - KLOUB Lukáš, VLAŠIČ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.