M. Hudik 47.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr rozhodla jediná trefa Michala Hudika


Branky


47. M. Hudik
0

Libochovice doma v boji o první příčku udolaly Hrob 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný fotbal s minimem šancí

Od úvodního hvizdu se hrál hodně opatrný fotbal, spíše se na hřišti bojovalo a šancí bylo opravdu málo. Za zmínku stojí zajímavá šance hrobského Pištory, který ale v koncovce zklamal.

Rozhodla chyba a rychlý protiútok

Klíčová situace zápase se zrodila pár minut po změně stran. Hrob chyboval v rozehrávce a Libochovice se vrhly do protiútoku. První střelu Mareš zlikvidoval, ale na dorážku Michala Hudika už byl krátký. Na konečném vítězství Libochovic 1:0 nic nezměnily ani dvě šance na obou stranách.



Ohlasy k zápasu


FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Bylo to spíše remízové utkání, k nám se přiklonilo štěstí. Moc se nám v poslední době nedařilo, takže tři body bereme všemi deseti. Trochu jsme zapracovali na psychice hráčů."

TJ Hrob
Zdeněk Havlíček, předseda TJ Hrob: "Nezasloužili jsme si tady prohrát, více by tomu slušela remíza. Myslím, že jsme měli více ze hry, ale zradila nás koncovka."



Sestavy


FK Libochovice
V. Netolický [-] - O. Wiesner [-] , L. Chlouba [-] , J. Jopa [-] , O. Novák [-] - P. Tuček [-] , M. Hudik [-] , J. Košťál [-] (82. F. Červený [-] ) , T. Urban [-] - M. Řezníček [-] , O. Hudik [-]

TJ Hrob
J. Mareš [-] - O. Sedláček [-] (46. V. Pašek [-] ) , T. Hudský [-] , M. Vrábel [-] , V. Tichý [-] - P. Fencl [-] , P. Šural [-] , M. Kozák [-] - P. Pištora [-] , Z. Týma [-] , S. Vinš [-]

ŽK: 38. M. Hudik , 61. T. Urban , 81. J. Košťál , 90. O. Hudik - 26. V. Tichý , 42. T. Hudský , 58. P. Pištora , 70. S. Vinš .
Místo: Libochovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Prokůpek Vladislav - PROVAZNÍK Adam, DOUBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.