R. Lubas 39.
1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:00

13.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černiv se trápil v obraně i proti Straškovu


Branky


39. R. Lubas - 35. V. Sekera , 44. A. Blažek , 54. P. Kloub , 69. M. Pešek
0

Hosté v závěru podzimu chytili fazónu a Černiv na jeho hřišti porazili 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klíčová situace? Gól do šatny

Domácí fotbalisté se v poslední době hodně perou s defenzivou, přesto byli papírovým favoritem. Straškov sázel na rychlé brejky, které vycházely. Ten první v 35. minutě úspěšně zakončil Sekera. Domácí ještě stihli odpovědět, za čtyři minuty přilétl centr ze strany a Roman Lubas míč dorazil za Doležala. Jenže přišel další straškovský protiútok a Pešek dal domácím klasického "šatňáka."

Straškov už si výhru vzít nenechal

Brejky byly hlavní zbraní Straškova i po změně stran. Třetí trefu zařídil střídající Kloub, domácí zmar pak za čtvrt hodiny uzavřel obránce Pešek. Oba celky tak podzim zakončili v různém rozpoložení. Domácí už byli vlastně rádi, že nastala zimní pauza, hostům to naopak bylo docela líto.



Ohlasy k zápasu


Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda TJ Černiv: "Hrajeme špatně. Hlavně v obraně, chybí nám tam dva klíčoví hráči, kteří před sezónou odešli. Je vlastně dobře, že už je konec podzimní části."

Sokol Straškov-Vodochody
Ladislav Bohuslav, trenér Sokol Straškov: "Domácí mě zklamali, čekal jsem od nich lepší výkon. Pomohl nám fakt, že jsme ještě v první půli reagovali na domácí vyrovnání. Až me mrzí, že když jsme chytli formu, je konec podzimu.



Sestavy


Sokol Černiv
T. Chodura [-] - J. Lubas [-] , P. Musil [-] , A. Klug [-] , M. Prágl [-] , R. Lubas [-] , V. Cíl [-] , P. Vít [-] , P. Lédl [-] , V. Udatný [-] , T. Lédl [-]

Sokol Straškov-Vodochody
D. Doležal [-] - V. Mareš [-] , V. Sekera [-] , L. Pokorný [-] , A. Blažek [-] , M. Turek [-] (46. P. Kloub [-] ) , J. Novotný [-] , O. Švec [-] (52. T. Voves [-] ) , I. Cibulka [-] , V. Vlastník [-] , M. Pešek [-]

ŽK: 55. J. Lubas - 24. A. Blažek .
Místo: Černiv. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mareš Jaroslav - ČERVENÝ Tomáš, SABO Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.