Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 12:30

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kryry podaly proti Ervěnicím skvělý výkon


Branky


0

Domácím zápas proti Ervěnicím vyšel snad ve všech směrech. Od začátku byli lepší, dokázali využít šance, nastřílet hostům sedm branek a žádnou neinkasovat. Nominaci do sestavy kola si vysloužil střelec čtyř branek Tomáš Beránek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kryry rozstřílely Ervěnice

Od prvních minut byli v utkání s Ervěnicemi lepší domácí, kteří v 17.minutě vstřelil první branku, když se trefil Ondřej Svída ml. Hosté se k ničemu nedostali a jediným dominantním mužstevm na hřišti se staly Kryry, které začaly další střelecké představení ve 22.,31.,43. a 44.minutě, kdy se postupně trefili Tomáš Beránek, Petr Míček a další dvě branky zaznamenal opět Tomáš Beránek. Skóre 5:0 po prvním poločase bylo známkou toho, že tady je asi rozhodnuto.

Čtyři branky kryrského Tomáše Beránka

Ve druhém poločase dal trenér domácích šanci pěti hráčům, kteří postupně nastoupili do hry. Svým výkonem určitě nezklamali, což je vidět na konečném výsledku 7:0, kdy ani jednu branku neobdrželi. Všichni si plnili to, co měli a proto Kryry zcela jasně přehrály rezervu Ervěnic. Šestou branku přidal v 75.minutě Ondřej Šmejc a sedmou branku, a celkem čtvrtou branku v zápase, vsítil Tomáš Beránek. Zápas se stal jednoznačnou záležitostí domácích v poměru 7:0.



Ohlasy k zápasu


SK "Havran" Kryry
Ondřej Svída st. (hráč SK "Havran" Kryry): K utkání více méně nemám co říct. Všichni si plnili to, co měli. Jsem s výkonem mužstva spokojený a díky sedmi brankám určitě byli spokojení i diváci.




Sestavy


SK "Havran" Kryry
R. Bartoš [-] (46. J. Vágner [-] ) - T. Beránek [-] , M. Nítek [-] (76. M. Beránek [-] ) , O. Svída [-] (66. O. Šmejc [-] ) , J. Imríšek [-] , O. Svída [-] (60. M. Vetengl [-] ) , M. Břečka [-] (60. L. Němčák [-] ) , L. Cimr [-] , M. Beránek [-] , P. Míček [-] , M. Sekáč [-]

SK Ervěnice - Jirkov B
L. Boček [-] - P. Zajak [-] , M. Schatz [-] (70. J. Navrátil [-] ) , V. Sailer [-] , J. Emmer [-] (46. L. Kocour [-] ) , L. Šroub [-] - O. Lebart [-] , L. Niš [-] (46. J. Horáček [-] ) , L. Wittman [-] - P. Národa [-] - D. Haviár [-]

ŽK: 34. P. Míček , 65. L. Cimr - 24. J. Emmer , 40. L. Šroub , 85. L. Boček .
Hráči zápasu: T. Beránek .
Místo: Kryry. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Prágl Martin - VLAŠIČ Miroslav, BARVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.