J. Jansa 2.
J. Jansa 54.
J. Hudec 74. (p.)
3:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 11:00

10.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprty klopýtly s Tuchořicemi


Branky


2. J. Jansa , 54. J. Jansa , 74. J. Hudec (p.) - 13. P. Valenta , 21. J. Orság , 37. J. Orság , 51. P. Valenta
0

Po skvělém vstupu do 1.B třídy si Vejprty z posledních dvou kol odvezly porážky. Tou druhou bylo právě utkání s Tuchořicemi, které uspěly u horalů a zvítězily 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vejprty vedení neudržely

Sobotní slunečné dopoledne přineslo první mraky na domácí hřiště Slovanu Vejprty v soutěžním ročníku 2015/2016. Počátek utkání však nenaznačoval, že by domácí měli mít se soupeřem větší problémy. Ve 2.minutě po krásné akci, na jejímž konci byla finálová přihrávka pod sebe Johana Hablawetze, skóroval netradiční střelec Jakub Jansa. Hosté se dostávali do tempa pomalu, ale byli stále více a více nebezpečnější. Po rohovém kopu a závaru prostřelil hostující Valenta z blízka vše před sebou. Na 1:2 zvyšoval z očí do očí domácímu po školácké chybě při ztrátě míče na hranici velkého vápna Orság. Domácí se dostávali do dobrých šancí v prvním poločase velmi pracně a i zakončení bylo nepřesné nebo z uctivé vzdálenosti. Hostům se poté povedlo dokonce zvýšit na 1:3, když jako přes kopírák chyboval předstoper domácích. Ačkoliv si brankář na střelu sáhl, ven z branky ji nevytlačil. Hosté pak do poločasu ještě nastřelili tyč.

 

Spousta nevyužitých šancí

Druhý poločas začal tlakem domácích, ale první branku vstřelili hosté. Křížná střela zapadla přesně za levou tyč domácí branky. Vejprty pak sešláply plyn, ale bylo asi pozdě. Na 2:4 snižoval po centru z pravé strany opět Jakub Jansa. Ten se mohl radovat o minutu později, ale jeho chytrý lob skončil na břevně hostující branky. Domácím se podařilo vstřelit kontaktní branku po pokutovém kopu Hudce po faulu na Černého. Pak patnáct minut dobývali branku hostí, ale jejich úsilí bylo často zbrklé a nepřesné. I když měli dobré příležitosti, jen několik jich bylo gólových. Hosté pak několikrát vpadli do odkryté obrany domácích, ale ani jim se skórovat nepodařilo.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Vejprty
Josef Němeček, trenér: Lehká „deka“ doplněná individuálními chybami a nevýrazným výkonem opor v prvním poločase dala hostům dostatečný náskok a klid do druhé půle. Ani zlepšený výkon ve druhém poločase nebyl zdaleka naším standardem.




Sestavy


TJ Slovan Vejprty
J. Němeček [-] - R. Marančák [-] (57. A. Pop [-] ) , M. Keil [-] , J. Jenč [-] (74. V. Valenta [-] ) , P. Hablawetz [-] - J. Hudec [-] , J. Jansa [-] , J. Hablawetz [-] - M. Budský [-] , L. Souček [-] (46. O. Lorenc [-] ) , R. Černý [-]

Sokol Tuchořice
M. Kořán [-] - M. Ševčík [-] , D. Bodnar [-] (71. J. Babák [-] ) , R. Pohořelec [-] , L. Tománek [-] - P. Hoferica [-] , M. Plánička [-] (86. M. Jarolím [-] ) , J. Mlejnek [-] , P. Valenta [-] - O. Smékal [-] , J. Orság [-] (90. P. Benda [-] )

ŽK: 40. R. Pohořelec .
Hráči zápasu: J. Hablawetz , J. Jansa , M. Budský .
Místo: Vejprty. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Topinka Josef - PETRÁČEK Jiří, ŽIVNŮSTKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.