1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:00

12.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšovice konečně zabraly, odnesly to Chabařovice


Branky


0

Trefa Tomáše Klínského přinesla týmu z Děčínska vítězství po pěti zápasech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodl faul a hlavička domácího záložníka

Oba celky přivítal na hřišti těžký a podmáčený terén. Hrál se poměrně vyrovnaný fotbal a klíčová situace celého zápasu se narodila chvilku před koncem prvního poločasu. Hosté vyrobili zbytečný faul a následoval trestný kop. Míč si po centru našel Tomáš Klínský, který hlavou překonal Lukáše Krále. Chabařovice se dostávaly do zakončení, Hvozdoviče však nepřekonaly.

Domácí si tři body vzít nenechali

Po změně stran se spíše bojovalo, moc vyložených šancí se neurodilo. Malšovice nakonec těšné vítězství uhájily a v tabulce poskočily na desáté místo. To nováček z Chabařovic klesá a propadl se na předposlední místo.



Ohlasy k zápasu


FK Malšovice
Radovan Urban, funkcionář FK Malšovice: "Za tři body jsme samozřejmě rádi, už jsme je nutně potřebovali. Bylo to vyrovnané utkání, možná byli kluci o fous lepší. Pomalu dáváme šanci mladším hráčům, které chceme zapracovat do jarní části soutěže."

FK Slovan Chabařovice
Jiří Měchura, trenér FK Slovan Chabařovice: "Výsledek nás hodně mrzí. Rozhodla naše jediná chyba, kdy obrana nepohlídala centr a nechala Klínskému hodně prostoru. Jsme v tom jako v jeteli. V posledním kole musíme porazit Tisou."



Sestavy


FK Malšovice
P. Hvozdovič [-] - V. Zápotocký [-] , O. Línek [-] , J. Janda [-] - T. Klínský [-] - D. Nedělka [-] - D. Urban [-] (53. J. Kutzler [-] ) , D. Kutzler [-] , J. Veselý [-] , M. Virkovský [-] (77. P. Veselý [-] ) , A. Dědič [-]

FK Slovan Chabařovice
L. Král [-] - A. Guth [-] , V. Kršňák [-] - M. Veselý [-] , M. Kytka [-] - L. Trux [-] , J. Hloušek [-] , J. Semerád [-] (56. P. Velek [-] ) , L. Eichler [-] (70. T. Doubek [-] ) , M. Balkó [-] (70. M. Korunka [-] ) , R. Hural [-]

ŽK: 29. D. Urban , 58. D. Kutzler , 76. V. Zápotocký - 27. M. Kytka , 32. J. Semerád , 81. V. Kršňák .
Hráči zápasu: A. Dědič .
Místo: Malšovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Průša Dominik - SMREČEK Ladislav, CVACHOUŠEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.