3:1
(1:1)
24. M. Pajer
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:30

13.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trmice zlomily nováčka až v poslední desetiminutovce


Branky


11. P. Severa , 83. P. Šalda , 87. J. Beneš - 24. M. Pajer
0

Unčín na půdě favorita dlouho držel remízu. Závěr zápasu ale nezvládl a prohrál 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ještě stihli brankově odpovědět

Unčín přijel do Trmic v okleštěné sestavě, ale první půli výsledkově zvládl. V 11. minutě hostující stoper vyrobil velkou hrubku, když přímo nahrál Severovi, který zblízka překonal Mikšovského. Hosté však stihli vyrovnat, kdy Olexa našel Pajera a ten prostřelil Ajma. Domácí měli mírnou převahu, do kabin se ale šlo za stavu 1:1.

Kapitán nedal penaltu, pak vše napravil

Po změně stran tlak Trmic sílil, Mikšovského po rohovém kopu zachránilo břevno. Po hodině hry dostali domácí k dispozici penaltu. K ní se postavil kapitán Šalda, Mikšovský ale jeho střelu zneškodnil. Svěřenci Pavla Čapouna se dočkali v 83. minutě. Mikšovský první střelu vyrazil, jenže na druhý pokus Šaldy už nestačil. Trmický záložník tak napravil své penaltové zaváhání. Následně Unčín vsadil vše na jednu kartu, ale vyrovnat se mu nepodařilo. V samotném závěru pak přidaly Trmice pojistku, kdy Greé našel střídajícího Beneša, který dával prakticky do prázdné.



Ohlasy k zápasu


MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Celý zápas jsme byli lepší, hosté měli jednu šanci, kterou bohužel proměnili. Podle mě jsme vyhráli zaslouženě."

TJ Sokol Unčín
František Frolík, záložník TJ Unčín: "K zápasu jsme odcestovali v okleštěné sestavě. I tak se za předvedený výkon nemusíme stydět. V rámci možností se nám podařilo eliminovat nejlepšího domácího střelce, k vytoužené remíze chybělo pár minutek. Nedá se nic dělat, takový je sport. S podzimem můžeme být spokojeni, jenže tabulka je tak vyrovnaná, že nás od posledního místa dělí pouhých šest bodů."



Sestavy


MSK Trmice
V. Ajm [-] - D. Greé [-] , D. Smítka [-] , D. Nekola [-] , P. Šalda [-] , J. Hrudka [-] , P. Severa [-] (86. J. Beneš [-] ) , V. Jaroš [-] , P. Tadlánek [-] , J. Vyleťal [-] , J. Pokorný [-] (13. M. Petera [-] )

TJ Sokol Unčín
V. Mikšovský [-] - R. Černý [-] , M. Olexa [-] , D. Sém [-] , D. Toncar [-] - M. Pajer [-] , F. Frolík [-] , M. Novotný [-] , M. Kašík [-] , J. Soukup [-] - J. Umon [-]

ŽK: 58. M. Petera - 46. R. Černý , 61. F. Frolík .
Místo: Trmice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mareš Jaroslav - DUŠÍK Zbyněk, TROJAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.