Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

13.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběchleby nastřílely "bůra" a jsou podzimním mistrem


Branky


0

Vedoucí celek se rozstřílelpo pauze, Přestanov si odvezl porážku 1:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestanov v první půli gól nedostal

Úvod zápasu byl opatrný, hrálo se za mírné převahy Soběchleb. Domácí mohli jít do vedení, kdy Kulhánek s Kodešem narušili hostující rozehrávku. Branka však z toho nebyla. Na druhé straně se do dobrých šancí dostával kanonýr Dvořák, ovšem v koncovce tentokráte selhal.

Hosty načal Kulhánek, dorazil je Kudža

Ve druhé půli už se domácí rozstříleli. Nejprve sice střela Šmejkala skončila těsně vedle branky, z následného protiútoku ale Soběchleby udeřily, kdy se po centru objevil ve vápně osamocený Kulhánek a Staněk byl bezmocný. Ten samý hráč se radoval o několik minut později, třetí trefu si připsal Kodeš, který těžil z Kudžovi přihrávky. Hostům vykřesal naději střídající Pavlík, který uklidil míč do sítě po prodlouženém centru. Přestanov vsadil na útočnou kartu, Soběchleby ho za to ještě dvakrát potrestaly. A opět se opakovala tradiční spolupráce dua Kudža - Kodeš. První opět nahrával, druhý přidal svou druhou trefu v zápase. Střelecký účet celého zápasu pak uzavřel Kudža.



Ohlasy k zápasu


TJ Soběchleby
Jiří Kudža, záložník TJ Soběchleby: "Za vítězství jsme moc rádi. Celý tým je šťastný, že budeme přezimovat na prvním místě. Podle mě si to zasloužíme."

TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér TJ Přestanov: "Porážka je to krutá a na závěr sezony zamrzí. Náš tým byl oslaben o řadu hráčů, přesto byla naděje uhrát slušný výsledek. Dobře zahrál Šmejkal, ale i ostatní bojovali. Měli jsme gólové příležitosti, které jsme neproměnili. Domácí byli naopak efektivní a tak zaslouženě vyhráli."



Sestavy


TJ Soběchleby
L. Pícha [-] - A. Klinger [-] , M. Kulhánek [-] (82. P. Doležal [-] ) , J. Renč [-] , K. Kodeš [-] , L. Mráz [-] , D. Goldbach [-] (66. V. Poláček [-] ) , J. Řehák [-] , J. Kudža [-] , M. Horyna [-] , P. Potměšil [-]

TJ Přestanov
J. Staněk [-] - P. Šmejkal [-] , M. Pecháček [-] , D. Dvořák [-] - J. Voráček [-] , R. Němeček [-] , B. Liner [-] , P. Tvrdík [-] , J. Dohnal [-] , V. Vyšata [-] (16. J. Pavlík [-] ) , O. Gasiorovszki [-]

ŽK: 77. L. Mráz - 44. R. Němeček , 77. B. Liner .
Místo: Soběchleby. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Materna Jiří - TESKA Miroslav, MOLLINGER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.