1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strupčice stále na dně


Branky


0

Strupčicím podzimní část 1.B třídy moc nevychází. Krčí se na dně tabulky a ani zápas s Dobroměřice nebyl ten, od kterého by se odrazily k lepším výsledkům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strupčice stačily odpovědět

Dobroměřice utkání začaly jak nejlépe mohly. Už v 7.minutě se ujaly vedení, když se o první branku zápasu postaral hrající trenér Alois Šebek. Pro hosty dobrý vstup do utkání, naopak Strupčice měly nejvyšší čas se zápasem ještě něco udělat. A stalo se tak ve 37.minutě, kdy se o vyrovnávací branku postaral Jakub Tichý. Více branek se v první půli nepodařilo ani jednomu mužstvu vstřelit a tak byl po 45 minutách prozatimní vývoj 1:1.

Dobroměřice o gól úspěšnější

V druhém poločase se diváci dlouho žádné branky nedočkali. Za to mohli aspoň sledovat hlavního arbitra při rozdávání žlutých karet. Na straně domácích se provinili tři hříšníci, u Dobroměřic to byli jen dva potrestaní. V 79.minutě konečně přišla vytoužená branka, ale radostnější byli hosté, kdy se zásluhou Libora Maliňáka dostali do vedení, které však udrželi až do konce zápasu. Dobroměřice se po výhře pohybují na čtvrtém místě tabulky, Strupčice naopak zůstávají na sámém dně.



Sestavy


SK Strupčice
J. Jirásek [-] - J. Kunický [-] , L. Vrba [-] , B. Polák [-] , M. Hlaváček [-] , F. Jančička [-] - J. Veselý [-] (50. J. Jančička [-] ) , T. Hájek [-] , J. Hromas [-] - J. Tichý [-] (83. P. Juliš [-] ) , A. Tomanec [-]

FK Dobroměřice
L. Pechar [-] - J. Plachý [-] , A. Rus [-] , A. Šebek [-] , V. Kaleja [-] - T. Mistoler [-] (82. M. Pšigrocký [-] ) , P. Reh [-] , P. Csonka [-] , L. Maliňák [-] - F. Lazarik [-] , D. Holeček [-] (78. J. Harthan [-] )

ŽK: 53. J. Tichý , 75. L. Vrba , 89. P. Juliš - 64. T. Mistoler , 86. P. Reh .
Místo: Strupčice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Růžička Michal - ČERNÝ Petr, ČERNÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.