4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledvice proti Klášterci s čistým kontem


Branky


0

Ledvická mašinérie zaúřadovala v utkání proti Klášterci, kterému se nepodařilo prostřelit domácího brankáře Kuklu a odjelo s porážkou 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ledvice rozhodly již v první půli

Folklor úvodních minut v domácích zápasech opět zapůsobil a po rychlém nástupu daly Ledvice ve 3.minutě hezkou branku, když perfektní průnikovou přihrávku Vlasáka zužitkoval Choutka střelou pod břevno. Domácí hráči hýřili pohybem, včasným a čistým odebíráním míčů nedali soupeři vůbec šanci k zakládání  protiútoků, a tak se hrálo po většinu času na polovině Klášterce. Škoda, že dobře se rozvíjející příležitosti končily buď špatnou přihrávkou a nebo snahou hrát až příliš na krásu. Příkladem byla 23.minuta, kdy Zavrtal, ať je sám a může zakončovat, hledá ještě zbytečně Opatu. V těchto minutách ledvické tempo hry přece jen opadlo a hosté hru opticky vyrovnali. Do žádných velkých šancí je však domácí dobrou defenzivní hrou zejména středových hráčů nepouštěli. Další zasloužené branky a vlastně tím i rozhodnutí zápasu přišly v závěru poločasu. Ve 33.minutě na levém rohu šestnáctky přihrává Opata Vlasákovi, jehož střelu sice brankář Pařil vyráží, ale sám Tomáš mu jej pohotově vrací do sítě. Ve 42.minutě se podruhé prosazuje střelecky s chutí hrající Choutka, který po asistenci od Klášterky dává obdobný gól, jako ten svůj první.

Střelecký půst Klášterce

Druhý poločas byl v jeho úvodu kopií toho prvního. Ve 49.minutě proniká Opata, v poslední chvíli jej však obránce zastavuje. V 53.minutě završuje po přihrávce od Barana svůj hattrick střelou zblízka Choutka. Od této chvíle soupeř de facto rezignoval a ledvickým hráčům se naskytly různé příležitosti. Většina z nich ale nebyla využitá. V 58.minutě po centru Nováka hlavičkou zahazuje příležitost Zavrtal. V 66.minutě tentýž hráč po dalším centru od Vlasáka se nadvakrát neprosazuje. V 68.minutě Mlejovu střelu likviduje gólman. O minutu později, po ťukesu Zavrtal - Kolář druhý jmenovaný dává těsně vedle tyče. V 76.minutě byl po svém krátkém pobytu na hřišti vyloučen po druhé žluté kartě Peschl. V 87.minutě si Kukla výborným zákrokem pojistil nulu na svém kontě. Ledvice vyhrály nad Kláštercem 4:0.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Ledvice
Standa Novotný, sekretář: Opět nám vyšel vstup do utkání a brzo vedli. Dnes jsme předvedli výborný týmový výkon, jen škoda neproměněných gólovek.




Sestavy


SK Viktorie Ledvice
M. Kukla [-] - P. Mlej [-] , J. Baran [-] , J. Bačkovský [-] , R. Gutsch [-] - M. Novák [-] (66. R. Peschl [-] ) , T. Vlasák [-] , A. Zavrtal [-] , J. Klášterka [-] (63. R. Kolář [-] ) - M. Choutka [-] , Z. Opata [-]

FK Klášterec nad Ohří
P. Pařil [-] - J. Kolář [-] (83. J. Chvojka [-] ) , P. Škultéty [-] (32. J. Süsser [-] ) , J. Bauer [-] , M. Škultéty [-] , L. Mařík [-] , O. Salčák [-] , M. Zmrhal [-] , P. Procházka [-] , J. Škultéty [-] , P. Dohnal [-]

ŽK: 72. R. Peschl - 65. L. Mařík . ČK: 76. R. Peschl .
Hráči zápasu: A. Zavrtal , M. Choutka .
Místo: Ledvice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Červený Tomáš - MAREŠ Jaroslav, MATYS Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.