4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrnice na Louny B nevyzrály


Branky


15. P. Zomer , 42. M. Němec , 50. P. Zomer , 89. P. Zomer - 45. J. Zaspal , 64. O. Berki
0

Předposlední Obrnice nezanechaly v utkání s Louny B špatnou stopu a předvedly dobrý fotbal. Výkonnost obou celků je však rozdílná a Louny B i díky hattricku Patrika Zomera zvítězily 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrnice překvapily svým nasazením

Obrnice jsou sice ve spodní části tabulky, ale v utkání s Louny B tak vůbec nepůsobily. Několikrát předvedly výborný přechod do protiútoku a nebezpečně zatápěly Lounům. Domácí měli více gólových šancí, některé z nich využily, jako například tu v 15.minutě, kdy se trefil Patrik Zomer. Domácím se podařilo v první půli vstřelit ještě jednu branku, tentokrát se mezi střelce zapsal Martin Němec. Obrnice stačily ve 45.minutě odpovědět kontaktním gólem, o který se postaral Jakub Zaspal.

Zomerův hattrick

Druhý poločas už byl v režii domácích, kteří měli více gólových šancí. Několikrát se snažil prosadit opět Patrik Zomer, který nakonec vstřelil v 50.minutě třetí branku Loun. Obrnice ale tradičně snížily po gólu Ondřeje Berkiho, jenže v 89.minutě potřetí v tomto utkání úřadoval Patrik Zomer a definitivně tak stvrdil výhru Loun nad Obrnicemi v poměru 4:2.



Ohlasy k zápasu


FK SEKO Louny B
Pavel Domecký, předseda FK Louny: Měli jsme mnohem víc šancí než hosté, nakonec jsme to uválčili na 4:2. Obrnice hrály, ačkoliv jsou předposlední, mnohem lépe, než třeba Březno, které v závěru fyzicky odešlo.




Sestavy


FK SEKO Louny B
L. Petřík [-] - P. Zomer [-] , T. Kyncl [-] , T. Kurka [-] (19. M. Němec [-] ) , J. Vážný [-] (32. M. Havlíček [-] ) , P. Pecinka [-] , J. Baňka [-] , M. Minařík [-] , T. Šťourač [-] , J. Sainer [-] , D. Hrušovský [-] (81. J. Novotný [-] )

TJ Sokol Obrnice
K. Cirok [-] - V. Zaspal [-] , M. Fritsch [-] , S. Zaspal [-] (37. K. Kraitl [-] ) , M. Plaček [-] - A. Kadlec [-] , J. Zaspal [-] , O. Berki [-] (75. P. Hendrych [-] ) - J. Pilař [-] , R. Sedlecký [-] , J. Olexa [-] (75. L. Molnár [-] ) -

ŽK: 52. M. Havlíček , 59. P. Zomer , 72. J. Baňka - 7. O. Berki , 35. S. Zaspal , 79. J. Zaspal .
Hráči zápasu: P. Zomer .
Místo: Louny B. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klimpl Miroslav - MATAS Martin, ZVONAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.