2:4
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kadaň potvrdila svou kvalitu


Branky


1. J. Pilař , 15. O. Mentlík - 18. O. Mikeš (p.) , 55. V. Karban , 73. V. Karban , 89. V. Karban
0

Ačkoliv se pro hosty utkání nevyvíjelo zpočátku dobře, obratem ve druhé půli dokázala Kadaň přehrát oslabené Obrnice a zvítězit 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrnice i přes vyloučení brankáře zatím úspěšné

Utkání nezačalo nejlépe pro kadaňské, kteří brzy prohrávali 2:0, když se nejprve v 1.minutě trefil Jaroslav Pilař a v 15.minutě ho druhým gólem následoval Ondřej Mentlík. Hostům hodně tížil hru silný vítr, ale pokud chtěli zvítězit, museli se s tím vyrovnat. V 18.minutě se podařilo Kadani snížit, když se trefil Ondřej Mikeš. Ve 33.minutě byl po faulu mimo pokutové území vyloučený domácí brankář Ladislav Molnár, což nebylo pro Obrnice dobré. Poločas ale dokázali dotáhnout do konce s dosud vedoucím výsledkem 2:1.

Oslabení se u domácích projevilo

Druhý poločas začala Kadaň přehrávat oslabené Obrnice, kdy v 55.minutě nejprve vyrovnal na 2:2 Vít Karban a tentýž hráč se podílel i na zbylých dvou brankách, když nejprve v 73.minutě navyšoval na 3:2 a v 89.minutě přidal čtvrtou branku. Obrnice postupně odešly po fyzické stránce a nepřidalo jim ani oslabení, které se na hře projevilo. Domácí tak s Kadaní prohráli 4:2.



Ohlasy k zápasu



FK Tatran Kadaň
Pavel Kostrzewa, předseda: Hra se mi nelíbila. V druhé půli dával Karban tři góly, takže tam jsem byl spokojený, ale jinak hra celkově se mi nelíbila.



Sestavy


TJ Sokol Obrnice
L. Molnár [-] - A. Kadlec [-] (76. P. Hendrych [-] ) , M. Plaček [-] , M. Fritsch [-] , L. Havelka [-] - J. Olexa [-] , R. Sedlecký [-] , J. Zaspal [-] , O. Mentlík [-] (35. L. Miko [-] ) , O. Berki [-] - J. Pilař [-] -

FK Tatran Kadaň
V. Turánek [-] - M. Moravec [-] , J. Šabík [-] , M. Kocík [-] , M. Zaržický [-] - M. Vejvoda [-] (79. L. Krchník [-] ) , O. Mikeš [-] , M. Paul [-] , L. Štádlík [-] - M. Brychta [-] (27. M. Sojčík [-] ) , V. Karban [-] -

ŽK: 42. J. Pilař , 75. O. Berki , 77. M. Plaček , 80. R. Sedlecký , 85. J. Zaspal - 50. M. Sojčík , 50. L. Štádlík , 65. M. Paul , 78. M. Vejvoda . ČK: 33. L. Molnár .
Místo: Obrnice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Bretschneider Kamil - KARASINSKI Marek, ČERNÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.