2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:30

8.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovníci z Mojžíře se bodové odměny nedočkali


Branky


0

Fotbalisté z Ústecka v první půli zaskočili Pokratice. Favorit však po přestávce dokázal výsledek otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokratice první poločas "prochápaly"

První poločas musel pokratické fanoušky nemile překvapit, tempo hry totiž udávali hosté, kteří museli celý zápas odehrát v jedenácti bez možnosti střídání. Mojžíř předváděl dobrý fotbal, Pokratice se jen těžko dostávaly do tempa. Hosté navíc hráli z kopce a svou výhodu přetavili v úvodní trefu. Po půl hodině hry Bartoš krásným pašem našel Zikmundovského. Ten předal Sikorovi který krásnou střelou překonal Ekrta. A to měli domácí štěstí, že se mezi tři tyče netrefil několikrát dobře střílející Zabloudil. V samotném závěru pak Mojžíř při velké domácí šanci podržel Kubec.

Adam Rondoš vyrovnal, Písař předvedl parádu

Do druhé půle nastoupil hostující brankář Kubec se zraněním (natažený úpon), Pokratice v rozmezí sedmi minut dvakrát udeřily. Domácí, kteří hráli z kopce, z brankové bolesti vysvobodil Adam Rondoš. A za sedm minut se z trestného kopu nádherně trefil Písař. Hosté se zlobili, že inkriminované standardní situaci předcházel velmi přísně odpískaný faul ve prospěch domácích. Ač byl tým z Litoměřicka druhou půli lepší, mohli hosté vyrovnat. V závěru celé bitvy se ke střele dostal Sikora, Ekrt však konečky prstů vytáhl míč na roh a udržel těsný náskok domácího favorita. Ten nadále z druhého místa stíhá první Brnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pokratice
Michal Slabý, trenér Sokol Pokratice: "První půli jsme doslova prochrápali. Hráči zbytečně a hlavně hodně ztráceli míče a dobře hrající soupeř nás potrestal. V kabině jsme si něco řekli a ve druhé půli jsme byli jasně lepší. Na konci nás parádně podržel brankář Ekrt. Za druhý poločas jsou ale tři body zasloužené."

TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Herně nemůžeme klukům nic vytknout. V první půli jsme domácí, až na jednu velkou šanci, k ničemu nepustili. Podle mého názoru druhou půli ovlivnili rozhodčí, kteří některé situace obraceli proti nám."



Sestavy


TJ Sokol Pokratice
R. Ekrt [-] - M. Vlašič [-] , P. Chvála [-] , O. Dufek [-] , M. Loula [-] (80. L. Kyzlík [-] ) - F. Smetana [-] , P. Kolomazník [-] (86. D. Jech [-] ) , O. Rondoš [-] (87. D. Bader [-] ) , J. Bergmann [-] - T. Písař [-] , A. Rondoš [-]

TJ Mojžíř
Š. Kubec [-] - J. Růžek [-] , P. Valenta [-] , J. Králik [-] , A. Jankovský [-] - J. Sikora [-] , J. Zabloudil [-] , V. Fiala [-] , J. Bartoš [-] - A. Vitásek [-] , J. Zikmundovský [-]

ŽK: 3. P. Chvála , 41. T. Písař .
Místo: Pokratice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kuriljak Ivan - ŽIVNŮSTKA Filip, ZUBR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.