Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mělo favorita, vyhrály ho ale Křešice


Branky


7. K. Patka , 55. Z. Satran , 65. J. Lepič , 71. J. Lepič , 72. D. Lenrt - 11. F. Smetana , 32. A. Rondoš
0

Skoro hodinu to vypadalo, že Pokratice v okresním derby zvládnou roli favorita. Opak byl ale pravdou, Křešice zvítězily 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle ještě nenaznačila překvapení

Domácí Křešice nastoupily v silnější sestavě a po sedmi minutách je dostal do vedení kapitán Patka. Jenže Pokraticím k obratu stačily dva dobře provedené útoky. V 11. minutě srovnal Smetana, ve 32. minutě podruhé překonal Větvičku Adam Rondoš.

Po pauze předvedly Křešice gólový uragán

Po změně stran se Lepič přesunul ze stopera do útoku a na hře Křešic to bylo znát. Pokratice zmizely z trávníků, na něm excelovali domácí fotbalisté. V 55. minutě nejprve vyrovnal Satran, v rozmezí šesti minut přidal dva zásahy zmiňovaný Lepič a pátý hřebíček do pokratické rakve zatloukl Lenrt.



Ohlasy k zápasu


FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Bylo znát, že se nám sešla silná sestava. Druhou půli Pokratice úplně odešly, jakoby hrály bez srdíčka. Prospěl nám i fakt, že se Jirka Lepič posunul ze stopera do útoku."

TJ Sokol Pokratice
Michal Slabý, trenér Sokol Pokratice: "Sice jsme po první půli vedli, ale nebylo to ideální. Po změně stran to byl neuvěřitelný zkrat, který jsem v Pokraticích snad nezažil."



Sestavy


FK Křešice
O. Větvička [-] - L. Lébl [-] (81. J. Rusý [-] ) , L. Cibulka [-] , D. Lenrt [-] , J. Suchánek [-] , Z. Satran [-] , J. Lepič [-] , J. Kučera [-] , V. Kühn [-] , K. Patka [-] , L. Schoř [-]

TJ Sokol Pokratice
R. Ekrt [-] - M. Vlašič [-] (68. M. Loula [-] ) , P. Chvála [-] , L. Kyzlík [-] , O. Dufek [-] - F. Smetana [-] , P. Kolomazník [-] (81. L. Rosenkranc [-] ) , J. Bergmann [-] , O. Rondoš [-] - A. Rondoš [-] (81. D. Bader [-] ) , T. Písař [-] -

ŽK: 69. A. Rondoš , 72. P. Chvála , 83. R. Ekrt .
Místo: Křešice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Trojan Michal - DUŠÍK Zbyněk, ČERVENÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.