2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 11:00

10.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Šenov zaskočil Pokratice a vyhrál potřetí v řadě


Branky


0

Naopak favorizovaní hosté podruhé v řadě nebodovali a opět ztratili s týmem z dolní poloviny tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokratice začaly parádně, zaskočil je lišák Kopřiva

Pokratice na hřišti nováčka soutěže předváděly 25 minut parádní fotbal. Tři vyložené šance ale neproměnily, domácí výrazně podržel brankář Janda. Pak se ale osmělili domácí. Nejdříve postupoval na branku sám Skyva, ale přestřelil. Potom nedokázal jasnou brankovou příležitost proměnit Pavel Kurel, kdy z malého vápna netrefil prázdnou branku. Přesto se Šenov dočkal vedoucí branky, kdy si Kopřiva všiml, že brankář hostí je hodně venku z branky a přesnou střelou pod břevno mu nedal šanci. Tímto výsledkem skončil i první poločas.

Zvýšený hlas trenéra Slabého hostům nepomohl

Pokratice z deky, do které během první půle spadly, nevylezly. Nepomohl ani důrazný rozhovor trenéra Michala Slabého. Domácím se postupem času otvírali vrátka k rychlým kontrům, ale vždy jim chyběl moment překvapení a ve finální fázi zbytečně kazili přihrávky. Pokraticím se v koncovce nedařilo, celý zápas naráželi na dobře chytajícího Jandu. V 76. minutě pak hosty oslabil Bergmann, který dostal červenou a zápas po něm skončil. Drama ke konci nepřipustil Skyva, který přidal druhou branku po samostatném úniku. Potom se zápas již jen dohrával.



Ohlasy k zápasu


SK Velký Šenov
František Dužár, trenér SK Velký Šenov: "Začátek utkání nevypovídal, že bychom mohli získat tři body. Postupem času se začala projevovat naše bojovnost a větší vůle po vítězství. Vytvářeli jsme si i brankové příležitosti a byli velkému favoritovi více jak vyrovnaným soupeřem. Zápas jsme dotáhli do vítězného konce i díky našemu nasazení. I když hosté byli fotbalovější. Pro nás to jsou hodně důležité body, po průběhu celého zápasu i zasloužené."

TJ Sokol Pokratice
Michal Slabý, trenér Sokol Pokratice: "Nechápu, co se s námi stalo. Celou půl hodinu jsme byli lepší a hráli parádní fotbal. Pak ale kluci přestali běhat a spadla na ně deka. Jsme jako Jánošíkové - bohatým bereme a chudým dáváme. Od soboty přemýšlím, co se s námi děje. A dosud jsem na nic nepřišel."



Sestavy


SK Velký Šenov
P. Janda [-] - L. Šipula [-] , K. Herejk [-] (85. R. Bílý [-] ) , J. Snášel [-] , F. Krejčí [-] , E. Mikula [-] , F. Skyva [-] (88. J. Bálek [-] ) , J. Čurgali [-] , J. Kopřiva [-] , J. Čuda [-] , P. Kurel [-] (66. L. Kříž [-] )

TJ Sokol Pokratice
R. Ekrt [-] - M. Loula [-] , P. Chvála [-] , O. Dufek [-] , M. Novák [-] - F. Smetana [-] , L. Kyzlík [-] , O. Rondoš [-] , P. Kolomazník [-] (88. L. Rosenkranc [-] ) - J. Bergmann [-] , T. Písař [-]

ŽK: 56. J. Čuda , 71. L. Šipula - 52. P. Chvála , 55. F. Smetana , 70. O. Dufek , 73. T. Písař , 76. J. Bergmann . ČK: 76. J. Bergmann .
Místo: Velký Šenov. Počet diváků: 75. Rozhodčí: LESŇÁK Ondrej - JAVOREK Jiří, NOVOTNÝ Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.