4:1
(1:0)
70. U. Ahmed
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaston potvrdil tři body z Rumburku a doma porazil poslední Hostovice


Branky


20. V. Chlan , 63. J. Zounar , 67. R. Lukáč , 87. V. Chlan - 70. U. Ahmed
0

Nováček soutěže nezabral ani ve Šluknově a jeho situace je zase o něco horší

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostovice riskovaly, dva hráči ale nedohráli

Hostující trenér Jan Deutsch tak trochu zariskoval a zařadil do sestavy klíčového záložníka Langra a stopera Dvořáka. Oba hráči nebyli stoprocentně zdraví a to se také brzy projevilo. Langer musel střídat v 9. minutě, za deset minut ho následoval i Dvořák. Šluknov se dostával do tempa pomalu, malým vysvobozením pro něj byla první trefa. Ve 20. minutě vyvezl míč Knížek, předložil ho Chlanovi, který tvrdou střelou k tyči otevřel sobotní střelecký účet.

Šluknov se po druhé trefě dostal do pohody

Po změně stran už se hrál pro diváky atraktivnější fotbal. Domácí svého soupeře zlomili v rozmezí čtyř minut. V 63. minutě se prezentoval technickou střelou Zounar a o chvilku později ho následoval Lukáč. Ten si zpracoval míč nádherně levačkou a na jeho projektil byl Kalina krátký. Šluknov se pak nechal unést ofenzivní vlnou a Hostovice snížily. Dlouhý výkop Kaliny dopadl k Ahmedovi, který přehodil vyběhnuvšího brankáře Uchytila. Tradičně vynikající šluknovské diváky potěšil Chlan, který si to nečekaně zamířil rovnou do vápna a upravil na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Šluknov
Ladislav Čurgali, trenér Plaston Šluknov: "Začátek byl z naší strany rozpačitý, kluci se uvolnili po druhé brance. Kaňkou je fakt, že jsme zbytečně inkasovali. Jsme rádi, že se dvakrát v řadě vyhrálo. Pokusíme se využít pozitivní nálady a překvapit na hřišti první Brné."

SK Hostovice
Jan Deutsch, trenér SK Hostovice: "Rozhodlo zranění hráčů, kdy jsme po dvaceti minutách museli dvakrát střídat. Navíc hodně naivně bráníme osobní souboje, které strašně lehce prohráváme."



Sestavy


SK Šluknov
T. Uchytil [-] - P. Svoboda [-] , J. Hajduk [-] , T. Knížek [-] , M. Koukol [-] - Z. Kirchner [-] (82. L. Šeliga [-] ) , R. Lukáč [-] (88. O. Schneider [-] ) , P. Jirův [-] (63. T. Altman [-] ) , J. Zounar [-] , V. Chlan [-] - P. Horák [-] (69. S. Diviš [-] ) -

SK Hostovice
J. Kalina [-] - T. Štorc [-] , D. Bude [-] , V. Hodek [-] - J. Langer [-] (9. M. Tovara [-] ) , M. Varga [-] (69. J. Švejdar [-] ) , M. Novák [-] , J. Dvořák [-] (19. V. Fajt [-] ) , A. Černohorský [-] - M. Gajdoš [-] , U. Ahmed [-] -

ŽK: 33. T. Knížek - 47. A. Černohorský , 77. J. Švejdar , 78. M. Tovara .
Místo: Šluknov. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Barva Petr - FIŠL Marek, HUSAR Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.