Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 10:30

11.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pokratice opět nevyhrály, bod ale nakonec berou


Branky


0

Fotbalisté lovosické rezervy v zápase třikrát vedli, přesto se v Pokraticích musely kopat penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát vedli, domácí ale vždy dokázali odpovědět

Diváci se prostě na tomto zápase nenudili. První trefa přišla po čtvrt hodině hry, kdy Kroupa vybídl Espinosu, který prostřelil Ekrta. Zhruba za deset minut bylo srovnáno. Míč se při kličce tak trochu šťatně odrazil k Písařovi, který napřáhl a z 25 metrů nedal parádní ranou Šafránkovi žádnou šanci. Prakticky vzápětí vysunul Espinosa perfektní kolmicí Kroupu, který vrátil Lovosicím vedení. To vydrželo do 41. minuty. Po rohovém kopu domácích, který byl po signálu zahrán na přední tyč, se do míče opřel Dufek a Šafránek byl v brance proti střele do šibenice zbytečný.

V závěru hostům docházely síly

Potřetí a naposledy šla lovosická rezerva do vedení v 51. minutě. A byla to hodně šťastná trefa. Espinosa chtěl z pravé strany pravděpodobně centrovat. Míč mu trochu ulétl a zapadl za nebohého Ekrta. Vyrovnání měl na svědomí agilní Písař, který si udělal prostor a míč uklidil na zadní tyč. Od té doby se hosté stáhli a Pokratice byly v tlaku. I díky pozornému Šafránkovi dospěla tato bitva do penalt. Tam si Lovosice vysloužily bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pokratice
Michal Slabý, trenér Sokol Pokratice: "Našemu mladému mužstvu v poslední době došel dech. Lovosice B beru jako jednoho z nejlepších týmu v soutěži. Ten bod nakonec určitě bereme. Ale stále se nacházíme v menší krizi. Zkoušíme vše možné, ale nebude to jednoduché."

ASK Lovosice B
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice B: "Dva body jsou dobré, v Pokraticích je to vždy velmi těžké. Ale jelikož jsme třikrát vedli, trochu to mrzí. V poslední době se nám nedaří v obraně, ale podle mého názoru jsme byli o chlup lepší, než domácí. Pochvalu zaslouží Kroupa, Vochomůrka a Šafránek."



Sestavy


TJ Sokol Pokratice
R. Ekrt [-] - O. Dufek [-] , M. Vlašič [-] (70. D. Suk [-] ) , P. Chvála [-] (55. M. Loula [-] ) , M. Novák [-] - P. Kolomazník [-] , O. Rondoš [-] , F. Smetana [-] , L. Kyzlík [-] (74. J. Fišara [-] ) - A. Rondoš [-] , T. Písař [-]

ASK Lovosice B
M. Šafránek [-] - M. Kočina [-] - M. Walter [-] , J. Hušek [-] (74. M. Klouček [-] ) , V. Kroupa [-] - R. Espinosa [-] - J. Vochomůrka [-] (71. J. Kovařík [-] ) , T. Hrdý [-] , L. Hrdý [-] , V. Krpeš [-] , R. Podrazil [-]

ŽK: 90. M. Kočina .
Místo: Pokratice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Spišák Dušan - BLÁHA Svatopluk, SVOBODA Evžen.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.