0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:30

12.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Velkého Šenova doma urval bod


Branky


0

Lovosická rezerva se gólově neprosadila, domů si tak odvezla po vyhraných penaltách dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavním "paličem" byl Espinosa

Hostující trenér Pavel Doležal byl s první půli spokojený. Dle jeho slov byl jeho tým lepší, dobře kombinoval a byl hodně nebezpečný po stranách. Bohužel pro hosty domácí neinkasovali. Ve třech velkých šancích se objevil Espinosa, ale na Kyselu si nepřišel. V domácím dresu se pak v dobré šanci objevil Tlapák, hlavou však Šafránkovu branku minul.

Šenov se kvalitním hostům vyrovnal

Po změně stran se Velký Šenov zlepšil, naopak hra lovosické rezervy uvadala. Hra se spíše odvíjela od vápna k vápnu, k vidění bylo hodně osobních soubojů. Velkou šanci měl Mikula, ale Šafránek jeho střelu vyrazil, Šťastný pak míč do branky nedostal. A když se na druhé straně neujala nádherně střela, kterou vypustil Walter, šlo se na penalty. Do těch se Lovosice dostaly popáté a počtvrté v nich uspěly. Hlavním hrdinou byl opět brankář Marek Šafránek.



Ohlasy k zápasu


SK Velký Šenov
František Dužár, trenér SK Velký Šenov: "V zápase jsme chtěli bodovat a to se s vypětím všech sil podařilo. Lovosice byly asi nejlepší mužstvo, s kterým jsme se na domácím hřišti utkali. I proto je bod pro nás hodně cenný. Bylo to hodně bojovné, ale ne zákeřné. Jen škoda, že kluci nezvládli ještě penalty, ale to už je loterie. Sezóna nám ale ještě nekončí. K poslednímu zápasu zajíždíme do Šluknova, který bude díky své zkušenosti a odehraným zápasům v I.A třídě v derby favoritem. My jim ale nedáme nic zadarmo, chceme určitě bodovat."

ASK Lovosice B
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice B: "Z výsledku jsem trochu zklamaný, kluci měli rozhodnout v prvním poločase, kdy tam měli několik jasných šancí. Druhý poločas byl jako nebe a dudy, hra se srovnala a byl to spíše boj."



Sestavy


SK Velký Šenov
V. Kysela [-] - J. Snášel [-] , P. Kurel [-] (37. L. Šipula [-] ) , E. Mikula [-] , R. Tlapák [-] (65. J. Pánik [-] ) , R. Podhora [-] , J. Čurgali [-] , D. Šťastný [-] , J. Čuda [-] , L. Kříž [-] , F. Krejčí [-]

ASK Lovosice B
M. Šafránek [-] - J. Kovařík [-] , M. Kočina [-] - V. Kroupa [-] (69. B. Baborák [-] ) , J. Hušek [-] , M. Walter [-] - R. Espinosa [-] - V. Krpeš [-] (66. M. Klouček [-] ) , L. Hrdý [-] , R. Podrazil [-] , J. Drbal [-]

ŽK: 39. F. Krejčí , 48. R. Podhora , 66. J. Pánik , 83. L. Šipula - 31. R. Espinosa , 50. J. Drbal , 60. J. Hušek , 83. M. Klouček , 88. R. Podrazil .
Hráči zápasu: R. Podrazil .
Místo: Velký Šenov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Růžička Michal - PLZÁK Daniel, FENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.