Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pokratice se trápily i v České Kamenici


Branky


0

Tým z Litoměřicka opět prohrál, naopak svěřenci Pavla Mokráčka po delší době mocně vítali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rosenkranc předvedl parádu

Domácí do utkání vstoupili aktivně, udeřil ale soupeř. Po rohovém kopu odhlavičkoval míč Mitruška na vápno. Tam dostal Rosenkranc hodně prostoru, opřel se do míče a vymetl šibenici domácí branky. Domácí ale stačili rychle odpověď. Do kulatého nesmyslu se tentokráte opřel Chmelík a pěknou střelou k tyči vyrovnal.

Mužem zápasu byl žolík Čvančara

Sobotní fotbalovou tajenku pak rozluštil střídající Jan Čvančara. Ten se po rohovém kopu obejvil na zadní tyči a k radosti domácích fandů zařídil vítězný gól. V samotném závěru musel výhru pojistit brankář Martin Vaněk, který výborným zákrokem hasil chybu v rozehrávce.



Ohlasy k zápasu


FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Podle mě zasloužené vítězství, měli jsme prostě více šancí. Důležité bylo, že kluci rychle odpověděli na vedoucí trefu Pokratic. Za tři body jsem moc rád."

TJ Sokol Pokratice
Michal Slabý, trenér Sokol Pokratice: "Co dodat...naše krize pokračuje. Už vyhlížíme konec podzimu a zimní přípravu. Nechci se vymlouvit, ale hodně nám škodí, že každý zápas nastupujeme v jiné sestavě. Opět jsme body rozdali chudým."



Sestavy


FK Česká Kamenice
M. Vaněk [-] - V. Mysliveček [-] , P. Vaněk [-] , T. Tschakert [-] , A. Hodač [-] (72. F. Černý [-] ) , F. Louda [-] - K. Starosta [-] (66. J. Čvančara [-] ) , J. Šimek [-] , M. Mach [-] , J. Chmelík [-] , J. Mitruška [-] (25. M. Jírava [-] ) -

TJ Sokol Pokratice
M. Abdelkader [-] - D. Suk [-] (64. M. Slabý [-] ) , O. Dufek [-] , M. Vlašič [-] , P. Chvála [-] - P. Kolomazník [-] , O. Rondoš [-] , F. Smetana [-] , L. Rosenkranc [-] (46. D. Jech [-] ) - A. Rondoš [-] , T. Písař [-]

ŽK: 79. J. Chmelík - 38. D. Suk , 65. P. Chvála .
Hráči zápasu: J. Čvančara .
Místo: Česká Kamenice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Doležal Marek - NOVOTNÝ Libor, KLIMPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.