2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šluknov vyhrál i druhé místní derby


Branky


0

Fotbalisté Plastonu doma potvrdili roli favorita a bojovného nováčka z Velkého Šenova udolali 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Terén byl špatný, fotbal hodně trpěl

V prvním poločase se toho moc nedělo. Hosté spoléhali na nebezpečné protiútoky. Po jednom takovém se do šance dostal Skyva, kolenem však branku netrefil. Domácím se hra nedařila, dvě trefy jim navíc nebyly uznány kvůli postavení mimo hru.

Klíč k brance našel kapitán Lukáč

Po změně stran byli domácí přeci jen aktivnější, hostům začaly docházet síly. Do vedení mohl jít Šluknov, který po faula na Kirchnera dostal k dispozici pokutový kop. K němu se postavil brankář Janda, ovšem branku svého soka přestřelil. Bezbrankový stav se zlomil v 76. minutě. Domácí rychle rozehráli přímý kop, Svoboda našel kapitána Lukáče, který byl u míče dříve než Kysela a dotlačil míč do sítě. A za tři minuty přišla pojistka. K výkopu hostů se dostal Lukáč, hlavičkou poslal míč na rozběhnutého Horáka, který krásně přeloboval Kyselu. Zbytek zápasu patřil domácím, kteří před báječnou kulisou zvládli druhé derby. Po vítězství v Rumburku totiž vyzráli i na Velký Šenov.



Ohlasy k zápasu


SK Šluknov
Ladislav Čurgali, trenér SK Plaston Šluknov: "Utkání to rozhodně nebylo jednoduché a děkuji hráčům za nasazení a vůli po vítězství. Z vítězství jsme měli obrovskou radost a částečně jsme napravili nepodařený podzim, když jsme vyhráli alespoň místní derby. Ještě chci moc poděkovat našim fanouškům, kteří nás celý podzim podporovali, i když se nedařilo. Doufám, že závěr to odčinil. Z posledních čtyř zápasů jsme hned čtyři vyhráli."

SK Velký Šenov
František Dužár, trenér SK Velký Šenov: "Šluknov byl v tomto zápase favorit a byla pro něj povinnost vyhrát. To se mu také povedlo. I když v prvním poločase jsme domácí hodně potrápili, ale chyběl nám potřebný klid v přechodové fázi. Bylo to hodně uspěchané a nepřesné. Byl to spíše boj než fotbal, ale měli jsme se s tím vypořádat lépe. Nemrzí mě, že jsme prohráli. Mrzíže jsme obdrželi dvě branky, které byly úplně zbytečné. Hráčům Šluknova musím k vítězství pogratulovat."



Sestavy


SK Šluknov
P. Janda [-] - P. Svoboda [-] , M. Koukol [-] , J. Hajduk [-] - R. Lukáč [-] , J. Zounar [-] , Z. Kirchner [-] (90. L. Šeliga [-] ) - P. Horák [-] (89. O. Schneider [-] ) - P. Holešovský [-] (46. S. Diviš [-] ) , P. Jirův [-] (66. T. Altman [-] ) , T. Knížek [-]

SK Velký Šenov
V. Kysela [-] - J. Snášel [-] , R. Tlapák [-] (66. J. Pánik [-] ) , E. Mikula [-] , F. Skyva [-] (81. R. Bílý [-] ) , R. Podhora [-] , J. Čurgali [-] , L. Kříž [-] , J. Bálek [-] , L. Šipula [-] , F. Krejčí [-]

ŽK: 37. J. Čurgali , 63. R. Podhora .
Hráči zápasu: R. Lukáč , P. Svoboda .
Místo: Šluknov. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Holec Ladislav - DVORSKÝ Vojtěch, TRUTNOVSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.