F. Tůma 36.
F. Tůma 49. (p.)
F. Tůma 53.
F. Tůma 69.
J. Levý 89.
5:2
(1:1)
8. V. Kala
71. D. Brandejs (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:00

7.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílinský Tůma rozstřílel Hrobce


Branky


36. F. Tůma , 49. F. Tůma (p.) , 53. F. Tůma , 69. F. Tůma , 89. J. Levý - 8. V. Kala , 71. D. Brandejs (p.)
0

Obávaný střelec František Tůma opěšt řádil. Tentokrát to bylo v utkání s Hrobcemi, kde si připsal čtyři branky. Hosté doplatili na nevyužité šance a individuální chyby, což je stálo minimálně jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Škoda nevyužitých šancí Hrobců

Po celý první poločas byl lepším týmem mančaft Hrobců, přestože nevyužil řadu vyložených šancí, po kterých mohl jít do tříbrankového vedení. Místo toho se šlo do šaten za remízového stavu 1:1, kdy šli v 8.minutě do vedení hosté, kteří předvedli dobru kombinančí hru s následnou střelou Brandejse. Tu gólman Pohl stačil vyrazit, ale na dorážku Víta Kaly už nedosáhl - 0:1. Druhá branka byla zase připsáná domácímu týmu a postaral se o ní ve 36.minutě František Tůma. Více toho první půle nenabídla a prozatím byl stav utkání 1:1.

Individuální chyby hostů nahrály domácím

Vstup do druhé pětačtyřicetiminutovky se vůbec nepovedl hostům, kteří hned v úvodu udělali dvě hrubé individuální chyby, ze kterých rázem dostali dvě branky. Trestal František Tůma, jenž se trefil ve 49. a pak hned v 53.minutě. Hrobce ale i přes dvoubrankovou ztrátu si vytvořily převahu a dostaly možnost kopat penaltu, kterou však neproměnily a hned z protiútoku se opět po hrubé individální chybě trefil Tůma. Hosté prohrávali již o tři góly, přesto Bílinu stále tlačili a podařilo se jim snížit díky Davidu Brandejsovi na 4:2, jenže o pár minut později přišel další brejk a Bílina přidala pátý gól, o který se postaral Jaroslav Levý.



Ohlasy k zápasu



SK Hrobce
Jaromír Kala (trenér SK Hrobce): Já jsem u týmu začal pracovat před týdnem, tak se pořád sžívám a snažíme se zapracovat nějaké nové prvky. Bylo to lepší utkání, než jaké jsme odehráli proti Duchcovu, na druhou stranu jsme udělali hrubé individální chyby, po kterých jsme dostali laciný góly.



Sestavy


FK Bílina
K. Pohl [-] - P. Pavlíček [-] , V. Bečvařík [-] - D. Procházka [-] , Z. Levý [-] (46. J. Schuchardt [-] ) , R. Baláž [-] (53. M. Kozler [-] ) , L. Záhradský [-] , J. Watzka [-] (86. J. Rokos [-] ) - P. Kotěšovský [-] (68. J. Levý [-] ) , L. Katrenič [-] , F. Tůma [-] (76. M. Růžička [-] )

SK Hrobce
T. Kysela [-] - P. Slavíček [-] (46. K. Tomášek [-] ) , V. Kala [-] , T. Matějka [-] , A. Kühn [-] (46. J. Kühn [-] ) , D. Brandejs [-] , M. Polák [-] , L. Štorc [-] , J. Slavíček [-] (53. D. Hemr [-] ) , K. Hendrich [-] , K. Kejval [-]

Hráči zápasu: F. Tůma .
Místo: Bílina. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Sabo Miroslav - MAREŠ Jaroslav, BOUMA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.