M. Socha 48.
1:2p.
(0:0)
52. K. Podolský (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modrou připravil o tři body vlastní gól


Branky


48. M. Socha - 52. K. Podolský (vl.)
0

AFK LoKo Chomutov přišlo ke dvěma bodům doslova jako slepý k houslím. Hosté gól nevstřelili, přesto se díky remíze 1:1 dostali k pokutovým kopům, které ovládli. Modrá vstřelila dvě branky, jedna z nich ale byla vlastní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci na branku čekali marně

V začátku prvního poločasu začalo velmi dobře domácí mužstvo Modré, kterému ale chybělo přesné zakončení a tak se všechny čtyři příležitosti minuly účinkem. Žádná sláva to nebyla ani od LoKotky, která sice srovnala s Modrou hru, ale na bránu střílela jen z dálky, čímž nějak vážně domácí neohrozila. A protože se žádný z týmů nedokázal střelecky prosadit, skončil první poločas nerozhodným stavem 0:0.

Vlastní gól Modré

Druhý poločas opět dobře vyšel domácím a konečně se všichni dočkali vytouženého gólu. K radosti všech přítomných fandů se o něj postarala Modrá, když se ve 48.minutě prosadil Miroslav Socha. Jenže přišla 52.minuta a vlastní gól si dal kamil Podolský. Docela studená sprcha pro domácí, ze které se již ale nedokázali vyhrabat. Naopak, gól nakopl hosty, ti ale tlak nedokázali přetěžit v gól a tak zápas skončil remízou 1:1. O vítězi musely rozhodnout penalty, ze kterých vzešla lépe Lokotka.



Ohlasy k zápasu


Modrá
Josef Rákosník (trenér FK Modrá): Bohužel, v takhle důležitém zápase nás zklamala koncovka a draze jsme za to zaplatili. První poločas jsme odehráli dobře, v druhém už nám docházely síly, ale to je vinou netrénovanosti. Máme problém s disciplínou a účastí na trénincích a to se pak v zápase musí ukázat.




Sestavy


Modrá
P. Kratochvíl [-] - T. Fejfar [-] (68. V. Šotola [-] ) , V. Žák [-] , S. Fišer [-] , M. Socha [-] (65. L. Sýkora [-] ) , A. Čapek [-] , J. Štěrba [-] , D. Veselý [-] , J. Kudrna [-] (46. M. Čapek [-] ) , K. Podolský [-] , P. Pazdera [-]

AFK LoKo Chomutov
M. Plochý [-] - P. Heier [-] (81. V. Franta [-] ) , J. Pavlica [-] , J. Andrš [-] , P. Tichý [-] , M. Žďánský [-] - D. Kasal [-] , J. Sedlák [-] (9. J. Chmelan [-] ) , M. Slowik [-] , L. Vintrlík [-] (51. D. Vild [-] ) - P. Lácha [-]

ŽK: 45. M. Socha , 57. A. Čapek , 63. D. Veselý , 78. K. Podolský , 88. M. Čapek - 9. J. Pavlica , 15. P. Heier , 57. M. Žďánský .
Hráči zápasu: K. Podolský .
Místo: Modrá. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Meder Antonín - IPSER Michal, SUCHÁNEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.