1:2
(1:2)
12. F. Tůma (p.)
19. F. Tůma
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postoloprty nestačily na Bílinu


Branky


43. T. Holečka - 12. F. Tůma (p.) , 19. F. Tůma
0

Postoloprty po výhře nad Duchcovem přivítaly v 10.kole kádr Bíliny, který ale domácí přehrával a mimo jiné se brzy dostal do dvoubrankového vedení. To se bílinským podařilo udržet po celý průběh zápasu a vyhrát na půdě Postoloprt 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

František Tůma u všech branek Bíliny

Prvních pětadvacet minut zápasu bylo v jasné režii Bíliny, kdy hosté mohli s přehledem vést i 4:0, ale prozatím vedli pouze 2:0, kdy nejprve ve 12.minutě František Tůma utekl hráčům Postoloprt a následně byl faulovaný ve vápně. Nařízenou penaltu pak sám proměnil. Druhý gól zařídil ten samý hráč, když dostal balón za obranu, opět utekl hráčům a prostřelil brankáře Junka. V závěru první půle Bílina chybovala a Postoloprtům se podařil vstřelit kontaktní gól, o který se postaral Tomáš Holečka.

V druhé půli gól nepadl

V druhém poločase to už taková suverenita Bíliny nebyla. Postoloprty hosty zmáčkly a snažily se o vyrovnávací branku. Pro Bílinu bylo velkým štěstím, že se jim to nepodařilo a tak o jediný gól se radovaly hosté. Pro místní diváky škoda, že viděli jen tři branky a zřejmě panoval i smutek z toho, že domácí nevybojovali alespoň jeden bod.



Ohlasy k zápasu



FK Bílina
Jaroslav Kovačka (trenér FK Bílina): Prvních pětadvacet minut jsme hráli výborně, pak už domácí svou bojovností hru vyrovnali a to pokračovalo až do samého závěru.



Sestavy


FK Postoloprty
P. Junek [-] - T. Holečka [-] (69. A. Šerák [-] ) , M. Barton [-] , F. Baník [-] (46. Z. Kouba [-] ) , L. Pour [-] , D. Zícha [-] , L. Papežík [-] (63. T. Vyskočil [-] ) , M. Junek [-] , P. Ploc [-] (34. D. Zíbrt [-] ) , A. Fridrich [-] , P. Pechát [-]

FK Bílina
K. Pohl [-] - Z. Vosátka [-] , P. Karel [-] , L. Katrenič [-] , P. Žemba [-] (46. J. Watzka [-] ) , J. Mergl [-] - L. Záhradský [-] , V. Bečvařík [-] , J. Schuchardt [-] (63. Z. Levý [-] ) - P. Kotěšovský [-] (71. M. Kozler [-] ) , F. Tůma [-] (89. J. Levý [-] )

ŽK: 24. A. Fridrich , 55. D. Zícha , 87. L. Pour , 90. P. Junek - 21. P. Karel , 48. Z. Vosátka , 54. P. Kotěšovský , 77. F. Tůma , 90. K. Pohl .
Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Vlašič Miroslav - BARVA Petr, PRÁGL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.