4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srbice v Proboštově bez nároku na body


Branky


7. J. Váňa , 16. J. Váňa , 53. J. Baran , 58. J. Petrik
0

Tak odevzdaný soupeř se v Proboštově dlouho neukázal. Utkání hrané od první do devadesáté minuty prakticky stále na polovině hostů. Otázkou tedy jen bylo, kolik obdržených branek si Srbice odvezou. Výhra domácích zcela zasloužená.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proboštov na úvod za dva góly

Od první minuty byla u domácích vidět větší aktivita a snaha zápas vyhrát. Proboštov šel do vedení v 7.minutě, kdy se po standartní situaci prosadil Jiří Váňa. Tentýž hráč navyšoval v 16.minutě opět po standartní situaci na 2:0. Výsledek mohl být pro domácí příznivější, ale několik vyložených šancí zahodili. Srbice se prakticky k ničemu nedostali, chybělo jim vše, co by přimělo domácí k chybám, které by mohli využít. Proto byl výsledek po prvním poločase 2:0 pro Proboštov.

Srbice si ani neškrtly

Stejný scénář se psal i ve druhém poločase. Proboštov byl aktivnější, šel si jasně pro vítězství, hrálo se prakticky stále na polovině Srbic a tak se dal brzy očekávat další gól. Ten přišel v 53.minutě, kdy záložník Jiří Baran utekl po straně a tečovanou střelou zvyšoval na 3:0 pro domácí. Za pět minut se opět měnilo skóre. Po vyšachování srbické obrany přidával čtvrtý gól do prázdné brány Jiří Petrik. I přes tlak domácích se diváci další branky nedočkali a konečný výsledek zápasu 4:0 ve prospěch Proboštova.



Ohlasy k zápasu


TJ Proboštov
Hynek Chalupník (manažer TJ Proboštov): Ani nevím, jak to hodnotit, jestli jsme hráli tak dobře nebo soupeř byl jednoduše odevzdaný, ale pochválil bych náš mančaft za předvednou hru. Hráli dobře kombinačně a soupeře k ničemu nepustili. Asi neměl svůj den.




Sestavy


TJ Proboštov
M. Račuk [-] - P. Kopecký [-] (87. P. Hora [-] ) , D. Mikiska [-] (82. L. Nosek [-] ) , J. Blažek [-] (65. D. Bekakis [-] ) , A. Memeti [-] , J. Baran [-] (87. J. Pelc [-] ) , M. Pešula [-] , P. Pazdera [-] , J. Petrik [-] , M. Šváb [-] (74. L. Pelc [-] ) , J. Váňa [-]

TJ Sokol Srbice
Z. Divecký [-] - R. Götz [-] , V. Kolinger [-] , P. Kliský [-] , V. Havlík [-] (53. J. Malec [-] ) - M. Kuncl [-] (70. P. Kordule [-] ) , A. Švábenský [-] , K. Jelen [-] , M. Kulhánek [-] (63. M. Melichar [-] ) - M. Salák [-] (83. M. Vitner [-] ) , J. Konečný [-]

ŽK: 37. K. Jelen .
Hráči zápasu: J. Váňa .
Místo: Proboštov. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Bouma Miroslav - SABO Miroslav, MAREŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.