Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 10:15

11.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostudná porážka Postoloprt


Branky


11. V. Kala , 16. V. Kala , 39. J. Neuman , 51. D. Brandejs (p.) , 54. D. Brandejs , 66. P. Slavíček , 68. V. Kala , 78. V. Kala , 84. V. Kala , 86. J. Slavíček
0

To byl panečku debakl. Kdo by to byl čekal, že Postoloprty odjedou z Hrobců s takovým výpraskem. Už po první půli hosté prohrávali 5:0 a nakonec obdržely celkem deset branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučený brankář

Hrobcům se podařilo hrát přesně to, co chtěli. Brzo se jim podařilo vstřelit dvě branky, nejprve v 11.minutě a následně v 16.minutě, kdy se o oba góly postaral Vít Kala. ve 30.minutě byl vyloučený brankář Postoloprt Petr Junek za ruku mimo pokutové území. Početní oslabení se na hře hostů potvrdilo a ještě do konce první půle obdrželi branku zásluhou domácího Jiřího Neumana. Radost tak zatím panovala více na straně Hrobců, kteří tak šli do šaten za stavu 3:0.

Sedm branek v síti Postoloprt

V druhém poločase v 59.minutě přidaly Hrobce po penaltě čtvrtou branku a hosté se po další obdržené brance složili a nedokázali se "z krize" vyhrabat. Od té chvíle už bylo utkání otázkou skóre, které se navyšovalo u domácích a Postoloprty musely sledovat, jak jejich náhradní brankář loví velmi často míč z brány. Hrobce do konce zápasy vstřelily ještě šest branek. Nejlepším střelce domácích byl v tomto utkání Vít Kala, který zaznamenal pět branek. Hrobce vyhrály nad Postoloprty vcelku vysokým výsledkem 10:0.

Trenér Hrobců Jaromír Kala mi v telefonu řekl, že nerad vybírá ve svém týmu hráče, kterého by nominoval do sestavy kola. Tvrdí, že jde o kolektivní sport a všichni hráči ukázali svou snaživost a vypichnout někoho, kdo dominoval, si netroufá. Proto jsem se i přesto rozhodl do sestavy kola nominovat střelce pěti branek Víta Kalu.



Ohlasy k zápasu


SK Hrobce
Jaromír Kala: Nám se zápas hodnotí dobře, když jsme vyhráli o deset gólů, na druhou stranu to pořád mělo nějaký mouchy. Ačkoliv jsme podali dobrý výkon, tak při nás stálo i štěstí, že se nám v těch pasážích podařilo vstřelit branku a žádnou nedostali.




Sestavy


SK Hrobce
T. Kysela [-] - K. Hendrich [-] , P. Slavíček [-] , V. Kala [-] , J. Kühn [-] , K. Mikas [-] (61. K. Tomášek [-] ) , J. Neuman [-] (68. T. Matějka [-] ) , M. Polák [-] , D. Brandejs [-] (78. K. Kejval [-] ) , J. Slavíček [-] , A. Kühn [-] (63. D. Hemr [-] )

FK Postoloprty
P. Junek [-] - M. Barton [-] , F. Baník [-] (46. A. Šerák [-] ) , P. Ploc [-] (61. O. Volkman [-] ) , L. Pour [-] , D. Zícha [-] , L. Papežík [-] , M. Junek [-] , D. Zíbrt [-] , A. Fridrich [-] , P. Pechát [-]

ŽK: 33. A. Kühn , 67. D. Brandejs - 23. A. Fridrich , 32. D. Zícha . ČK: 30. P. Junek .
Hráči zápasu: V. Kala .
Místo: Hrobce. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sedláček Jiří - KARRMANN Milan, NOVOTNÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.