2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Jiřetín padl až v penaltách


Branky


24. J. Ševčík (p.) , 69. J. Jankovič - 31. K. Hendrich , 55. V. Kala
0

Domácí ukázali, jak se dá zbytečně prohospodařit utkání, ve kterém hrají proti devíti lidech a nejsou schopni proměnit vyložené šance. Nakonec Horní Jiřetín získal jediný bod, Hrobce si odvezly o bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrobce i v oslabení silné

Do prvního gólu byl k vidění vyrovnaný zápas, pak rozhodčí odpískal ve 24.minutě pokutový kop, který proměnil Jakub Ševčík. Zároveň ale kvůli faulu musel opustit hrací plochu brankář hostů Jiří Vaněk. Pro Hrobce velké oslabení, ale paradoxně začaly hrát v deseti lidech lépe a klidně se mohly misky vah přenést na jejich stranu, kdyby proměnily vytvořené šance. Hrobcům se přeci jen podařilo v 31.minutě vyrovnat, prosadil se Kamil Hendrich. Remízový stav vydržel až do konce prvního poločasu.

Horní Jiřetín neproměnil řadu šancí

V začátku druhé půle se domácí do utkání více opřeli a v prvních deseti minutách si vytvořily šance, které ale nevyužily. Nedal Jankovič, ani Mikulčík a tak přišel trest. Z náhodného brejku se do vedení dostaly Hrobce, kterým v 55.minutě zajistil vedení Vít Kala. Hrobce bojovaly, snažily se i v deseti lidech, jenže hostující stoper zahrál v 67.minutě malou domů, jiřetínský útočník Ondřej Hlaváček to vystihl, udělal kličku brankáři, ale dobíhající Karel Kejval ho fauloval před šestnáckou ve vyložené šanci a dostal červenou kartu. Běžela 69.minuta, Horní Jiřetín kopal přímý kop a Jankovič nádherně trefil šibenici a vyrovnal na 2:2. Ani proti devíti se Horní Jiřetín ve zbývajících dvaceti minutách nedokázal prosadit, naopak mohl z brejku další gól dostat. Utkání tak dospělo do penalt, které lépe zvládly Hrobce.



Ohlasy k zápasu


Sokol Horní Jiřetín
Miroslav Boublík, sekretář: První poločas nic moc, druhý poločas jsem hráli proti deseti, trochu jsme se zvedli, ale Hrobce ať už v deseti nebo devíti lidech hrály na brejky, rychle, slušně a na penalty pak vyhrály.




Sestavy


Sokol Horní Jiřetín
M. Aschenbrenner [-] - S. Flemmr [-] , T. Karlovec [-] , J. Hošek [-] , S. Levý [-] - L. Mikulčík [-] , M. Bartoš [-] , D. Duran [-] , J. Ševčík [-] - O. Hlaváček [-] - J. Jankovič [-]

SK Hrobce
J. Vaněk [-] - P. Slavíček [-] , V. Kala [-] , A. Kühn [-] , K. Mikas [-] (23. T. Kysela [-] ) , D. Brandejs [-] , M. Polák [-] , J. Slavíček [-] (84. K. Tomášek [-] ) , K. Hendrich [-] , J. Kühn [-] , K. Kejval [-]

ŽK: 26. T. Karlovec , 44. D. Duran , 61. S. Flemmr , 75. J. Ševčík . ČK: 23. J. Vaněk , 67. K. Kejval .
Hráči zápasu: D. Brandejs .
Místo: Horní Jiřetín. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ipser Michal - ROHÁČ Zdeněk, SUCHÁNEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.