3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litomyšl doma přehrála béčko Ústí na Orlicí


Branky


0

Utkání se hrálo na dobré úrovni. Hráči Litomyšle vstřelili hned na začátku zápasu branku a ve druhé půli ještě dva přidali. Dvě branky vstřelil Paclík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned po pěti minutách vstřelil gól Paclík

V sobotní podvečer se v Litomyšli odehrál zápas mezi dvěma týmy z horní poloviny tabulky. Potenciál zápasu byl naplněn a 80 diváků mohlo vidět kvalitně velmi dobré utkání.

Hned v páté minutě centroval Kundera do vápna a Paclík jen lehce tečoval a usměrnil míč do sítě.

 

Následoval držení ve vápně domácích a Jiskra měla možnost penalty, ta však proměněna nebyla.

V závěru padly ještě dva góly do sítě Ústí

Po výměně stran očekávaný nápor hostů nepřišel, domácí je povětšinu poločasu tlačili.

Hrálo se velmi slušně. Byla vytažena jen jedna žlutá karta. Tu dostal v osmašedesáté minutě Bárty, když podrazil soupeře, který šel sám na bránu.

 

V posledních pěti minutách padly dvě braky. Nejprve střílel Paclík, který se sám prokličkoval do pokutového území a přesně vystřelil. Poslední gól padl zatažení po levé straně, míč letěl na malé vápno a Kristek střílel do prázdné branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Litomyšl
Pavel Švec (trenér Litomyšle): Tentokrát jsem spokojený. Bylo velmi technicky kvalitní utkání. I soupeř byl technicky na výši. Bylo to utkání dobré úrovně.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
Miroslav Tesař (trenér Ústí): Utkání se mi nehodnotí vůbec lehce. Inkasovali jsme velice rychle branku, na kterou jsme bohužel nedokázali i přes některé naše šance včetně výhody pokutového kopu zareagovat. Rozhodlo proměňování šancí, nám se dnes prostě nedařilo. Naopak domácím prakticky vyšlo vše na co sáhli. Musím ale sportovně přiznat že měli výborný pohyb, kombinační hra zejména po stranách nám dělala velké problémy. Naše hra postrádala přesnost, důraz, chutˇse porvat o lepší výsledek. Ve druhém poločase jsme se zmohli pouze na nakopávané balony, tento styl hry ale zápasy nevyhrává. Domáci, kteří nás předčili v rychlosti, kombinaci s postupem času přidali ještě dvě branky a tři body si v klidu pohlídali. Pochvalu zaslouží i velmi přesní rozhodčí. Blahopřeji Litomyšli k zasloužené výhře a přeji hodně štěstí do dalších utkání.



Sestavy


TJ Jiskra Litomyšl
M. Malý [-] - P. Urban [-] (86. M. Severa [-] ) , J. Hašek [-] (78. D. Krejbych [-] ) , J. Štoudek [-] , M. Vomočil [-] - J. Paclík [-] , M. Sršeň [-] , P. Kundera [-] , L. Severa [-] (89. J. Vejrych [-] ) - R. Janoušek [-] (60. M. Padělek [-] ) , V. Kristek [-] (88. M. Lněnička [-] ) -

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
J. Truhlář [-] - J. Repa [-] (76. T. Chalupník [-] ) , L. Bárta [-] (83. V. Pirkl [-] ) , M. Šebrle [-] , J. Kaláb [-] - A. Sloupenský [-] (81. M. Fikejz [-] ) , S. Rejda [-] , F. Vacek [-] , P. Motl [-] - R. Ráb [-] , V. Fater [-]

ŽK: 68. L. Bárta .
Hráči zápasu: J. Paclík - P. Motl .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kolbaba Pavel - ZAVŘEL Aleš, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.