2:1
(1:0)
47. M. Chmelík (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 12:00

12.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luže doma s Načešicemi vítězná


Branky


1. L. Merkl , 66. P. Fidler - 47. M. Chmelík (p.)
0

Oba týmy vstřelili branku v úvodní minutě poločasu. Domácí však měli v hlavně v druhé půli více ze hry a dokázali utkání dovést k vítěznému konci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v první minutě poslal Lukáš Merkl Luži do vedení

Načešicím se přihodila nemilá věc. Před zápasem se jim zranili oba dva brankáři, a tak musel nastoupit veterán Jiří Novák. Ten čisté konto dlouho neudržel. Po laxním rozehrání Načešic, kdy Novák špatně odkopl, poslal Lukáš Merkl již v první minutě Luži do vedení.  V desáté minutě to mohl být již o dvě branky, ale Novák se tentokrát vyznamenal.  Osmělily se i Načešice. Po souhře Filipa a Aleše Jiráskových, druhý jmenovaný minul branku.

Patrik Fiedler rozhodl zápas

Na začátku druhé části zápasu byl faulován Lukáš Svoboda. Rozhodčí odpískal pokutový kop, který šel kopat Martin Chmelík. Kapitán domácích se nenechal rozhodit a vyrovnal na 1:1. Situace nakopla naopak domácí. Ty zatlačili soupeře na jeho polovinu a měli jednu šanci za druhou. To vše vygradovalo v 66. minutě, kdy po rychlé akci vrátil domácím vedení Patrik Fiedler. V závěru Načešice zatlačili, ale fotbalisté Luže si již zápas pohlídali.



Ohlasy k zápasu



TJ Mezilesí Načešice
Rostislav Kučera (trenér): Celá podzimní sezona má pro nás dva společné faktory.Provázejí nás individuální chyby,které soupeři na rozdíl od nás trestají a druhým faktorem je chuť se o vítězství poprat společně s taktickou vyzrálostí.Dnes jsme se zaskočili sami špatným začátkem a když se dokážeme do zápasu vrátit,tak nepochopitelně vyklidíme hřiště a necháme soupeře dokráčet pro tři body. Je to škoda, nebyli jsme horším týmem,ale domácí měli daleko větší „hlad“ po vítězství.Asi by to stálo za to, aby se někteří kluci podívali na v současné době probíhající mistrovství světa v ragby,jak se bojuje za tým.



Sestavy


TJ Luže
M. Schmeiser [-] - V. Roubínek [-] , P. Mužíček [-] - J. Tichý [-] , P. Fidler [-] , J. Harenčák [-] , O. Merkl [-] , P. Karal [-] , M. Kapitola [-] (65. M. Mašek [-] ) - L. Naď [-] , L. Merkl [-]

TJ Mezilesí Načešice
J. Novák [-] - A. Jirásek [-] (86. R. Chmelík [-] ) , F. Bříza [-] , J. Petřík [-] , M. Dobrovolný [-] , M. Chmelík [-] - P. Marek [-] , D. Jirásek [-] , D. Svoboda [-] - F. Jirásek [-] , R. Jošt [-] -

ŽK: 20. M. Kapitola , 33. L. Naď , 69. J. Tichý , 89. J. Harenčák .
Hráči zápasu: P. Fidler - M. Chmelík .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vaško Milan - LUKÁŠEK Jiří, FELKL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.