Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

1.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vypjatém boji zvítězily Plavy B


Branky


0

V posledním kole III. třídy Plavy B dokázaly konečně zvítězit, soupeřem jím byla Smržovka B, která byla považována za favorita v tomto střetnutí, hosté ale dokázali překvapit a po těžkém zápase slaví výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení hostů

Úvod zápasu měli lepší domácí a jejich příznivci nemuseli dlouho čekat na branku, ta padla v 7. minutě, autorem byl Karel Štěpař a pro domácí se zápas vyvíjel dobře. Ještě chvíli převaha domácích pokračovala a poté se hra vyrovnala, ve hře byla vidět spousta nepřesností a chyb. Ve 30. minutě padla další branka, tentokrát na straně hostů, vyrovnával mladý Lubas a utkání dostalo nový náboj. Po vyrovnávací brance byli domácí zaskočení a těsně před poločasem dokázali hosté ještě jednou udeřit, zkušený střelec Červinka otočil výsledek na 1:2.

Výsledek se přeléval ze strany na stranu

Do druhého poločasu chtěli domácí vstoupit aktivně a výsledek rychle vyrovnat, v tom ale pro ně přišla další rána, když Plavy svůj náskok ještě vylepšily a hned 46. minutě, kdy se prosadil Kouřil. Pro hosty se zápas najednou vyvíjel více než dobře a vypadalo to, že už je nemá co zaskočit, omyl byl však pravdou. Na další branku jsme nemuseli ani tak dlouho čekat, přišla totiž hned v 50. minutě, když domácí Štěpař přidal svojí druhou branku a snížil vedení hostů na 2:3. V 60. a 65. minutě se domácí znovu trefili mezi tři tyče a najednou byl comeback na světě, činili se Kedroň a Oeser. Ale za pár minut přišlo vyrovnání ze strany hostů, v 70. minutě se trefil Gallyas a o dvě minuty později i spoluhráč Fojtík, který zpečetil výsledek na konečných 4:5.  



Ohlasy k zápasu


Smržovka B
Patrik Nič (hráč): Dnes to nebyl vůbec povedený zápas, udělali jsme spoustu chyb a od toho se odvíjel i výsledek. Dvakrát jsme v utkání vedli a přesto jsme své vedení vždy zahodili. Je to škoda.




Sestavy


Smržovka B
M. Brož [-] (46. J. Babka [-] ) - L. Červenka [-] , K. Štěpař [-] (73. M. Hora [-] ) , M. Oeser [-] , P. Novák [-] (39. L. Dressler [-] ) , P. Nič [-] (46. M. Štěpánek [-] ) , J. Kedroň [-] , J. Pipek [-] , Z. Picka [-] , J. Suchý [-] (70. T. Gawlista [-] ) , M. Jelínek [-]

Plavy B
O. Jandura [-] - J. Červinka [-] , P. Lubas [-] (63. R. Gallyas [-] ) , G. Harik [-] (77. J. Jelinek [-] ) , O. Svačina [-] (46. P. Hlaváček [-] ) , M. Vondra [-] , J. Kouřil [-] , L. Fojtík [-] , J. Wild [-] , P. Pitro [-] (63. R. Matoušek [-] ) , V. Škoda [-]

ŽK: 43. J. Suchý - 64. J. Červinka .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kafka František - JÁKL Adam, PÁNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.