Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyhrocený duel skončil remízou


0

V 5. kole III. třídy na sebe narazily celky Janova a Lučan B. Šlo o velmi vyhrocený duel, protože hosté cítili křivdu ze strany rozhodčího a vyčítali mu hlavně odpískané penalty pro Janov, ale i jiné drobnější rozhodnutí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólově nabitá první pětiminutovka

Lepší start do zápasu měli hosté, už ve 2. minutě Kočí a po něm hned ve 3. minutě Procházka. Domácí se ale také jen tak nehodlali vzdát a v 5. minutě na 1:2 snižoval Záměčník. Poté se ale ke slovu opět dostali hosté a Vokatý opět navyšoval náskok Lučan na 1:3. Ovšem ještě do poločasu se domácímu Janovu podařilo zkorigovat skóre na 2:3.

Druhý poločas plný emocí skončil červenou kartou

I začátek druhého poločasu vyzněl lépe pro hostující Lučany a ve 49. minutě opět navyšovaly náskok na 2:4, svůj druhý gól přidal Kočí a zdálo se že by již mohlo být po zápase, také na dlouhou dobu utichl gólostroj obou celků a na další branku jsme čekali až do 71. minuty kdy kontaktní branku vstřelil Ducháček a postaral se o drama v závěru, které přišlo v 85. minutě, kdy rozhodčí odpískal spornou penaltu pro Janov a to neunesl dvoubrankový střelec z Lučan, když hlavního rozhodčího častoval nadávkami "ty kret*ne cos to písknul" a při odchodu ze hřiště ještě dodal "tos to pěkně zku*vil", načež mu byla udělena červená karta. Ducháček penaltu proměnil a srovnal skóre na konečných 4:4.



Sestavy


Janov
R. Manina [-] - J. Dejmek [-] , J. Knytl [-] (46. P. Mlejnek [-] ) , P. Suchánek [-] , J. Ducháček [-] , M. Nitsche [-] , J. Hejlík [-] , M. Pilz [-] , R. Martínek [-] , T. Zámečník [-] (46. Š. Kocourek [-] ) , M. Huk [-] (43. M. Ptáčník [-] )

TJ Lučany nad Nisou B
J. Jón [-] - K. Moric [-] , D. Procházka [-] , P. Vokatý [-] , J. Dítě [-] , J. Kočí [-] , L. Němec [-] , P. Bergmann [-] , D. Gotvald [-] , D. Hnídek [-] , M. Kučera [-]

ŽK: 87. J. Ducháček , 88. R. Martínek - 33. J. Jón , 40. D. Hnídek , 73. L. Němec , 85. J. Dítě . ČK: 85. J. Kočí .
Místo: písek. Rozhodčí: Vasko Ivan - KAFKA František, LINHART Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.