3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:30

1.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunratice potvrdili domácí půdu


Branky


19. I. Fanta , 77. R. Jackl , 79. J. Til
0

Kunratice byly nazasazené a předpoklady se tak nemýlily. Hosté se pohybovali ve středu tabulky a dnes je čekal zápas, ve kterém se museli dost snažit, aby dosáhli na body. Nic z toho se ovšem nekonalo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól na straně domácích

Poslední zápas letošního roku si chtěli oba celky užít. Domácí chtěli fanoušky odměnit góly, ale do 19. minuty se jim to nedařilo. Až poté se trefil Ivan Fanta a domácí začali vést 1:0. Utkání se odehrávalo ve svižném tempu a oba celky měly své šance. Nakonec již žádnou z nich nevyužili a neproměnili ji v branku. Tu jsme tedy už neviděli a proto se odešlo do šaten za původního stavu 1:0 pro domácí Kunratice.

Další branky na konto domácích

Kunratice byly při chuti. Domácí půda byla výhodou pro mužtvo, které v 77. minutě přidalo další branku. Za Kunratice se prosadil Jack Robin a v utkání už domácí vedli o dvě branky. Za dvě minuty přišla branka třetí. Tu měl na svědomí Til Jaroslav a výsledek se nám začal pomalu, ale jistě rýsovat. To bylo po zbytek utkání vše a domácí tým z Kunratic vítězí v posledním ligovém zápase podzimu. Druhé místo si tak jednoznačně pojistili.



Sestavy


SK Kunratice u Cvikova
P. Ježek [-] - P. Haman [-] , J. Linger [-] , R. Bobelák [-] , J. Til [-] - J. Fanta [-] , I. Fanta [-] , S. Klodner [-] , R. Čech [-] - T. Zet [-] (67. F. Trč [-] ) , R. Jackl [-] (79. P. Kadlec [-] )

FK Pertoltice pod Ralskem
V. Uličný [-] - J. Švimberský [-] , R. Herák [-] , P. Novák [-] , P. Kolda [-] , J. Miler [-] , J. Fedák [-] , L. Šilhán [-] , M. Švík [-] , M. Škváro [-] , M. Stehlík [-]

ŽK: 40. P. Haman - 34. V. Uličný , 41. R. Herák , 89. M. Stehlík . ČK: 40. P. Haman .
Místo: Kunratice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: German st. Robert - KUTÍLEK Martin, ĎÖRĎ Mário.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.