Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenice doma nedala Dubé šanci


0

Kamenice hrála doma a to znamenalo roli favorita proti Dubé, která byla předposlední. Žádné překvapení se neurodilo a domácí celek bere všechny body. Zadarmo to ale rozhodně nebylo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly pro domácí

Kamenice vlétla do utkání a soupeře pořádně přitlačila. V 18.minutě se domácí fanoušci radovali z branky, kterou dal Jakub Serdel, jakožto domácí kapitán a zápas tak dostal jasný spád. Za dvě minuty to byl naopak Sedláček Pavel, který zvyšoval na 2:0. Soupeř se k ničemu ani nedostal a Kamenice zahazovala šanci za šancí. Takových šet nebo sedm pěkných příležitostí domácí naprosto zazdili. Zápas tak v poločase skončil za stavu 2:0 pro domácí Kamenici.

Kamenice výhru uhájila dalšími brankami

Kamenice v této půli předváděla vlastně to co v půli první. Jen na deset minut domácí vypadli z tempa a hosté dokázali trestat. Na 2:1 snižoval Pavlík Tomáš a domácí se začali bát. Srovnání přišlo z kopaček Michala Lodinského, kapitána hostujícího celku a Kamenice nevěřila, co že se to vlastně stalo. Poté ale přišel brejk v 85. minutě a Maxim Sedláček odvrátil remízu, svým gólem na 3:2. S brankami se již roztrhl pytel. Další přidal Pavel Sedláček, to byla 88. minuta a v poslední minutě základní hrací doby se prosadil Jakub Kisty a bylo hotovo. Zápas tak nakonec skončíl výhrou pro Kamenici ve výsledku 5:2.



Ohlasy k zápasu


FC Kamenice
Jiří Pokorný (trenér Kamenice): „Dubá je nás oblíbený soupeř a na ní si rozhodně věříme, byť svou kvalitu určitě má. Tým jsme poskládali jen tak tak a za výhru jsme ve finále rádi. Soupeř dělal chyby v obraně a ty jsme dokázali potrestat. Vítězství je zasloužené.“




Sestavy


FC Kamenice
V. Erben [-] - V. Kulhánek [-] , M. Sedláček [-] , J. Serdel [-] - L. Martínek [-] (85. J. Vošvrda [-] ) , P. Sedláček [-] , M. Pobjecký [-] , T. Hrubý [-] , J. Kisty [-] - M. Miklovič [-] - R. Vošvrda [-] (89. A. Fóris [-] )

TJ Slavoj Dubá
T. Dvořák [-] - M. Lodinský [-] , J. Jeništa [-] , F. Franěk [-] (46. V. Mydlář [-] ) , J. Fliegel [-] - J. Němec [-] , J. Kamarád [-] , M. Heptner [-] , T. Pavlík [-] - F. Porsch [-] , T. Hladký [-] (83. L. Drunecký [-] ) -

ŽK: 61. J. Kisty , 80. J. Serdel - 12. F. Franěk , 68. J. Němec , 70. T. Pavlík , 78. J. Jeništa , 83. J. Fliegel , 90. F. Porsch .
Hráči zápasu: L. Martínek , M. Sedláček , J. Kisty .
Místo: Kamenice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Marek Miloš - JANKECH Pavel, MATYS Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.