Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

1.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pěnčín potvrdil roli favorita a zvítězil


0

V posledním kole Pěnčín přijel do Zákup a očekávala se výhra hostů. Pěnčín zvítězil s velkým náskokem a připsal si další tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírná převaha na straně hostů a červená karta

První poločas začal vysokou aktivitou obou celků, hosté řídili hru a domácí se jim dokázali přizpůsobit a na hřišti to nevypadalo, tak že hraje třetí tým tabulky s posledním. Ve hře byla vidět spousta nepřesností, které brzdily útočné akce obou celků. V prvním poločase se prosadil jen jediný hráč a to střelec hostů Matějíček, když poslal hosty do vedení. Ve 44. minutě rozhodčí Zlatník udělil červenou kartu domácímu kapitánu Jersonovi, který dostal hloupě dvě žluté karty v jedné minutě. 

Vysoká aktivita hostů se proměnila v debakl

Druhý poločas již začali aktivněji hosté, ale první branku vstřelili paradoxně domácí a na 1:1 vyrovnával Dostál. Domácím brzy docházel dech a už na aktivní hosty nestačili. Pěnčín se zanedlouho prosadil i brankově. Na 1:2 střílel v 53. minutě Beneš, ve stejné minutě vstřelil další branku hostí i Matějíček a zápas nabral zajímavých obrátek. Před koncem utkání se ještě prosadil Zdražil a Mynář, který zpečetil výsledek 1:5.



Sestavy


TJ Zákupy
V. Kopřiva [-] - M. Kasinec [-] , C. Samek [-] , Z. Habel [-] , M. Jakeš [-] , M. Jerson [-] , P. Pohorský [-] , M. Štefan [-] , P. Dostál [-] , V. Synek [-] , P. Dufek [-]

TJ Sokol Pěnčín
M. Semenský [-] - J. Vondráček [-] , J. Bárta [-] , J. Škréta [-] - J. Jaček [-] , J. Zdražil [-] , P. Mynář [-] , J. Žďárský [-] , T. Mendlík [-] - M. Matějíček [-] , R. Beneš [-]

ŽK: 44. P. Dostál , 44. M. Jerson , 60. C. Samek , 80. M. Štefan - 39. P. Mynář , 80. J. Žďárský . ČK: 44. M. Jerson .
Místo: Tráva. Počet diváků: 46. Rozhodčí: Zlatník Jakub - KRÁL Jaroslav, MATYS Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.