1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno B v úvodním kole nestačilo na Doksy B


Branky


0

V neděli 16. srpna se za deštivého počasí odehrál poslední zápas úvodního kolo západní B třídy. Doksy B nebo-li Staré Splavy hostily u Máchova jezera Mšenský B-tým, který byl složený po většinu z dorostenců, nicméně domácí předvedli skvělou hru a po zásluze, tak zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavou rozhodl domácí střelec Beránek již v úvodu

Mšeno se ještě ani nedokázalo vzpamatovat z rozcvičky a už prohrávalo. Hned od úvodní minuty Doksy na nic nečekaly, hnaly se do útoku a posílaly centrované míče do vápna. Na jeden takový si počíhal tradiční střelec z Doks Jan Beránek, nedokázal mu v tom zabránit ani vítečný hlavičkář na straně Mšena Martin Frey. I po brance si šance vytvářeli spíš domácí a Mšeno se jen snažilo bránit, i když se hosté občas snažili dostat do protiútoku, do zakončení se žádná šance nedostala. Do konce prvního poločasu bylo Mšeno pod velkým tlakem, ale další branku jsme první poločas neviděli.

Mšeno vyrovnalo hru

Po poločasové pauze se omlazené Mšeno dokázalo probudit a začalo být pro svého soupeře nebezpečné. Hosté útočili většinou po dlouhých nákopech, které zhatil buď praporek pomezního nebo skvělá obrana soupeře. Doksy B opět vyvíjely tlak na soupeře a utvořily si několik zajímavých šancí, které přerušila dobře hrající obrana, nebo brankář hostů. Do konce utkání se již skóre neměnilo a tak domácí Doksy B mohly být rádi za první tři body v sezoně, ale ani Mšeno B nemusí truchlit, protože po velké změně a hlavně omlazení kádru je výsledek 1:0 proti výborně hrajícímu mužstvu Doks přijatelné.

 



Ohlasy k zápasu



Jiskra Mšeno B
Miroslav Braniš (trenér Mšeno B): Sice jsme dnes prohráli, ale s hrou našeho týmu jsem velmi spokojen a myslím, že nemusíme mít strach, že by jsme skončili na posledních příčkách. Staré Splavy(Doksy B) dnes předvedly vysokou úroveň a zaslouženě zvítězily.



Sestavy


TJ Doksy B
J. Halgaš [-] - S. Miler [-] , L. Bartoň [-] , J. Vítek [-] - J. Doubrava [-] (84. J. Prskavec [-] ) , L. Balík [-] , R. Švarc [-] , P. Jantač [-] - J. Beránek [-] (58. D. Skála [-] ) , J. Beránek [-] - M. Šimon [-] (81. M. Jakša [-] )

Jiskra Mšeno B
D. Braniš [-] - L. Počta [-] , O. Pokorný [-] , T. Veselouš [-] , T. Hartman [-] , M. Filip [-] , P. Dresler [-] (85. P. Hollmann [-] ) , D. Živěla [-] , D. Štětkář [-] , M. Frey [-] , M. Škvor [-]

ŽK: 65. J. Beránek - 58. O. Pokorný .
Místo: Tráva St. Splavy. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mareček Pavel - KLIMT Pavel, HAVEL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.