Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o dno tabulky vyzněl lépe pro Mšenské


Branky


0

V sobotu odpoledne se odehrál zápas v Břízkách, který odsuzoval poraženého na poslední místo tabulky. Před utkáním Mšeno nemělo ani jeden bod po třech kolech a skóre 3:16. Hosté ze Zákup na tom byli podobně, jen už v minulém kole získali bod za remízu. Utkání ovládli domácí a posunuli se tak tabulkou vzhůru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku dominovalo Mšeno

Stejně jako minulý týden Mšeno od začátku na hřišti dominovalo a s několika změnami v sestavě se prezentovalo kvalitně již od první minuty. Již v 5. minutě se do zajímavé situace dostal domácí Hýř, ale ve vápně ho od míče jeden z hostujících obránců odstrčil, domácí se sice dožadovali penalty, ale marně, sudí zůstal v klidu. Poté se po chybách domácích obránců do šance dostávali taky hosté, ale své šance nedokázali proměnit. Ve 40. minutě se po centru prosadil Pokorný a hned o minutu později z podobné šance skóroval Čech, ale ani to nebylo vše, do poločasu ještě po krásné akci domácích skóroval mladý Filip a do šaten se tak šlo za stavu 3:0. 

Rychlá branka pomohla domácím

Druhý poločas opět začalo aktivněji Mšeno a v 55. minutě skóroval Hýř. Poté ovšem domácí přestali hrát a slovo dostali hosté. Dvě branky hostů vstřelil Havránek a to v minutách 65. a 73.. I po těchto brankách hrozili hosté dlouhými, nakopávanými balóny za obranu a domácí brankář se blýskl nekolika skvělými zákroky. Poté se hra uklidnila a domácí se opět vzpamatovali. V 86. dal branku Pokorný a na konečných 6:2 střílel střídající Konvalinka.



Sestavy


Jiskra Mšeno B
M. Braniš [-] - T. Tokár [-] , O. Hýř [-] , M. Frey [-] , M. Vejprava [-] - M. Filip [-] (64. L. Matoušek [-] ) , T. Hartman [-] , P. Janovský [-] , P. Verner [-] (63. D. Nguyen [-] ) - O. Pokorný [-] , V. Čech [-] (72. J. Konvalinka [-] )

TJ Zákupy
P. Pelc [-] - M. Havránek [-] (77. M. Kasinec [-] ) , Z. Habel [-] , M. Jakeš [-] , T. Březina [-] , P. Dostál [-] (63. R. Šefčík [-] ) , M. Štefan [-] , V. Vydra [-] , V. Synek [-] , P. Dufek [-] , C. Samek [-]

ŽK: 70. D. Nguyen .
Místo: UMT Mšeno. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Dytrt Josef - BALATKA Štěpán, MAŇÁK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.