Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

8.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledný duel „béček“ skončil remízou


Branky


0

V 8. kole 1.B třídy západ proti sobě nastoupila mužstva Hrádek B a Mšeno B. Oba týmy se sice nacházejí ve spodní polovině tabulky, ale utkání mělo vysoké tempo a divák se rozhodně nenudil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuty patřily Hrádku

Domácí se hned od první minuty drali do útoku a hned ve 2. minutě se hostující brankář Braniš zaskvěl skvělým zákrokem po hlavičce na přední tyč. Aktivnější byli stále domácí a hrozili hlavně dlouhými nákopy na rychlé krajní záložníky. Hned v 17. minutě podobnou situaci proměnil útočník Badi, když dostal krásný míč za obranu a běžel sám na bránu, brankář mu svým výběhem za vápno situaci mírně ulehčil a domácí se mohli radovat. Poté se do hry dostali i hosté a po krásné akci vyrovnával Pokorný, jenž dostal míč na malé vápno a s přehledem situaci zakončil. Ve 37. minutě se do podobné situace jako při prvním gólu dostal Badi, který dostal od hostujících hráčů až příliš času a s klidem zakončil na zadní tyč 2:1. Domácí se ani nestačili vzpamatovat a už rozehrávali z půlící čáry po vyrovnání Pokorného na 2:2. Branka padla též po téměř identické akci jako při první brance hostí, kdy Pokorný dostal míč z lajny před branku a zkušeně zakončoval do brány. Před poločasem se ještě jednou domácí dostali do gólové příležitosti, kdy z levé strany šel krajní záložník sám na brankáře, ten však jeho pokus na dvakrát zlikvidoval.

Bod hostí zachránil Braniš svými zákroky

Druhý poločas opět začali domácí velice aktivně a prvních několik minut diktovali tempo hry. Poté se do hry dostali i hosté a dvacet minut se hrálo na půlce domácích, bohužel si Mšeno nedokázalo vytvořit gólovou šanci a převahu opět získali domácí. Zhruba v polovině druhého poločasu se zaskvěl hostující brankář Braniš nejhezčím zákrokem zápasu, kdy zpoza vápna přímý kop přes zeď do šibenice dokázal vyrazit na břevno a míč se následně odrazil na roh. Poté ještě musel vytáhnout několik bravurních zákroků, když se před ním zjevili útočníci Hrádku sami, vždy ale situaci vyřešil. Bohužel pro hosty se domácí dostali do šance po chybné přihrávce Fleka na střed hřiště a na krásnou střelu Horvátha v 72. minutě již brankář nedosáhl a domácí se opět dostali do vedení na 3:2. Hostující Mšeno nehodlalo odjet s prázdnou a hráči dělali co mohli, aby zápas alespoň vyrovnali. To se Mšenu nakonec povedlo a z rohu v 90. minutě opět jako v minulém zápase srovnávalo na konečných 3:3, Pokorný touto brankou dokonal svůj hattrick. Je potřeba také vyzdvihnout Mšenského záložníka Janovského, který svým krásným nákopem z rohu našel Freye a dorážel právě Pokorný. Pochválil bych také všechny tři rozhodčí, hlavního sudího Klimta a pomezní Ouředníka a Frýdu.



Ohlasy k zápasu



Jiskra Mšeno B
Petr Janovský (hráč Jiskra Mšeno B): Soupeř byl dnes velmi kvalitní, měl rychlé, mladé a ofenzivní hráče, což jim pomáhalo v přechodu do útoku, ale myslím, že naše obrana si skoro se vším poradila a když ne obrana, tak náš brankář Braniš, který zachytal fantasticky a patří určite do sestavy kola a podle mě i na hráče kola! Jinak si myslím, že to byl vyrovnaný zápas a na B třídu hodně kvalitní.



Sestavy


TJ Slovan Hrádek nad Nisou B
M. Laluch [-] - A. Konrád [-] , J. Stránský [-] , M. Badi [-] , J. Horváth [-] , T. Horňák [-] , J. Gazquez [-] , T. Petružálek [-] , F. Bobvoš [-] , P. Dočekal [-] , A. Kapras [-]

Jiskra Mšeno B
D. Braniš [-] - D. Svoboda [-] , T. Flek [-] , M. Škvor [-] , M. Frey [-] - P. Verner [-] , P. Janovský [-] , M. Vejprava [-] , M. Vejprava [-] - M. Kulhánek [-] , O. Pokorný [-]

ŽK: 26. J. Stránský , 71. M. Badi - 35. M. Frey , 74. O. Pokorný , 76. P. Janovský , 85. M. Kulhánek .
Hráči zápasu: M. Badi - D. Braniš , O. Pokorný .
Místo: UMT Hrádek. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Klimt Pavel - OUŘEDNÍK Pavel, FRÝDA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.