1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas podzimu vyzněl lépe pro Přepeře


Branky


0

Za nedělního, slunečného, leč chladného odpoledne se odehrálo derby dvou celků, které od sebe dělí jen jedna dálnice. Utkání je o to zajímavější, že hrál první tým tabulky, tedy Přepeře, které před zápasem ještě neinkasovali, celkově se dostali na 751 minut bez inkasované branky v této sezóně a to je více než úctyhodné, s druhým týmem tabulky a to domácím Pěnčínem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První inkasovaná branka Přepeř a neproměněná penalta domácích

První minuty byly ve znamení nepřesností a míč se přeléval z jedné strany na druhou a pořád měnil majitele. Poté se hra mírně uklidnila, ale pořád se hrálo spíše mezi vápny a do žádné zajímavé situace se žádný z týmů nedostal. Až ve 29. minutě dopravili hosté míč do Pěnčínské sítě, kdy krásný centr do vápna poslal Feri a Tokan s pomocí tyče dopravil míč do branky, domácí ihned začali zběsile protestovat, protože se domnívali, že branka padla z offsidu, avšak rozhodčí celou situaci viděli jinak a branku uznali. O dvě minuty později se ovšem radovali domácí, když se do obrany Přepeř probojoval Zdražil a z vápna vystřelil krásnou ránu do protipohybu brankáře Vrabce, se střelou nemohl nic dělat, ale po inkasované brance byl hrdinou prvního poločasu, když nejdřív pěkně zmenšil střelecký úhel jednomu z útočníků a ten ho ve vyložené šanci trefil a poté chytil penaltu, která byla proti hostům odpískána. První poločas tedy skončil za stavu 1:1.

Další výhra Přepeř

Do druhého poločasu hosté vlétli a na hřišti byli jednoznačně aktivnější. V 56. minutě poslal Přepeře do vedení Martínek, když z volného kopu poslal nádherný centr právě na Martínka a ten s trochou štěstí skóroval, brankář Semenský nedokázal hlavičce zabránit kvůli podklouznutí. Pěnčín prahl po otočení výsledku v jejich prospěch, ale v jejich hře byla spousta nepřesností a Přepeře to hrály spíše na jistotu. V defenzívě byla znát veliká kvalita a zkušenost hráčů, kteří nedělali zbytečné chyby. Od 65. minuty byly na trávníku cítit emoce a hostující lavička často pokřikovala směrem k rozhodčím, ale to k takovému vypjatému zápasu patří. Ani jednomu z celků se již nepodařilo vsítit branku a i přesto jsme viděli zajímavé utkání, které sledovalo 200 diváků a ti se rozhodně měli na co dívat.



Ohlasy k zápasu



FK Přepeře
Miroslav Kvapil (trenér): Hrál se rychlý a bojovný zápas s nádhernou diváckou kulisou. 250 diváků nechodí ani v mnohem vyšších soutěžích. Škoda jen, že do této krásné atmosféry nezapadl výkon rozhodčího.



Sestavy


TJ Sokol Pěnčín
M. Semenský [-] - J. Lhoták [-] , T. Mendlík [-] , J. Vondráček [-] - J. Jaček [-] , J. Škréta [-] , J. Zdražil [-] - R. Beneš [-] (72. J. Žďárský [-] ) , P. Mynář [-] , M. Matějíček [-] - R. Kotrman [-]

FK Přepeře
J. Vrabec [-] - J. Hrmo [-] , M. Kupka [-] , R. Feri [-] , P. Tušer [-] - V. Hurt [-] , T. Horák [-] (82. M. Cimbál [-] ) , O. Horák [-] , T. Císař [-] - F. Tokan [-] (57. T. Trč [-] ) , P. Martínek [-] (63. V. Havlín [-] )

ŽK: 23. R. Beneš - 21. R. Feri , 34. V. Hurt .
Místo: Tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Malena Martin - VACHEK Václav, BROŽ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.