1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno dělily dvě minuty od výhry


Branky


0

V 10. kole se proti sobě postavila mužstva, kteří měli před zápasem stejný cíl. V důležitém zápase vybojovat tři body a oslavit výhru. Blíže k výhře mělo Mšeno B, bohužel pro ně o své vedení přišli v samém závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho nepřesností a nakopávaných míčů

Zápas od úvodních minut připomínal spíše Okresní přebor, bylo znát, že oběma soupeřům jde o hodně, a tak se hrálo pod tlakem. Už ve 2. minutě mohl strhnout vedení na svojí stranu Hodkovický útočník, který se zjevil sám ve vápně před domácícm brankářem, toho ale nepropálil a stav zůstal 0:0. Další šanci měl na své hlavě domácí Pokorný, když po centrovaném kopu zakončoval, jeho hlavička však postrádala razanci a brankář Hodkovic pokus dokázal vyrazit. Ve 40. minutě se do skoro identické šance dostal Pokorný, tentokrát již nezaváhal a poslal domácí do vedení na 1:0.

Hořká remíza pro Mšeno

Druhý poločas už byl o něčem jiném, utkání nabralo svojí kvalitu a kombinace byla vidět především u domácího Mšena. Hosté se do největší své situaci dostali v 60. minutě, kdy na zadní tyči hlavičkoval jeden z hráčů hostí, jeho pokus k tyči pěkným zákrokem chytil brankář domácích a pořád držel Mšeno na bodech. Domácí Mšeno již nechtělo připustit změnu skóre, i když se více hrálo na půlce Hodkovic, tak hráči snadno přicházeli o míče a Hodkovice hrozily z protiúotků. Nepochopitelná situace se stala v 88. minutě, kdy domácí Mšeno kopalo útočný roh, ten skončil pouze na hrudi brankáře a dlouhým výkopem vybízel hostující útočníky, k míči se dostal domácí kapitán Škvor, který pouze zpracoval míč jednomu z hráčů Hodkovic, ten míč posunul ještě pod sebe a Gavala střílel do prázdné branky.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Mšeno B
Miroslav Braniš (trenér): Dnešní zápas se špatně hodnotí, protože dostat vyrovnávací branku v 88. minutě nepotěší a ještě takhle lacinou, jinak jsme předvedli špatný výkon, měli jsme dát více branek a nepřipustit takovou branku v závěru.




Sestavy


Jiskra Mšeno B
D. Braniš [-] - O. Hýř [-] , D. Svoboda [-] , M. Škvor [-] - L. Matoušek [-] , M. Filip [-] , P. Dresler [-] (88. D. Živěla [-] ) - O. Pokorný [-] - T. Tokár [-] , P. Verner [-] , J. Lietava [-] (60. J. Koudelka [-] )

SK Hodkovice nad Mohelkou
T. Kvapil [-] - J. Vojtíšek [-] , V. Bouška [-] , M. Škopan [-] - L. Pavlík [-] , J. Chlum [-] , R. Strnadel [-] (53. R. Švanda [-] ) , J. Hrubý [-] (74. M. Řepka [-] ) , M. Tóth [-] - M. Gavala [-] - P. Nevyhoštěný [-] (46. P. Vérteši [-] )

ŽK: 87. T. Tokár - 75. V. Bouška .
Místo: UMT Mšeno. Počet diváků: 24. Rozhodčí: Bahník Martin - JÁKL Adam, LEBEDA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.