R. Beneš 84. (p.)
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase Pěnčína s Holany rozhodla penalta


Branky


84. R. Beneš (p.)
0

Za nedělního časného odpoledne se odehrál zápas mezi druhým a třetím celkem tabulky. Tedy mezi Pěnčínem a Holanským Dynamem, Holany byly považovány za mírné favority už jenom proto, že dokázaly porazit jako jediní i první tým tabulky z Přepeř, Pěnčín doma dokázal překvapit a v těžkém souboji urval tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Od prvních minut bylo znát jak těžký zápas se hraje a o kolik v něm jde, oba celky hrály zpočátku velmi zpořádaně a nikdo nechtěl udělat chybu, proto se hrálo spíše mezi vápny a do šancí se některý z týmů dostával jen zřídka. S výsledkem 0:0 po prvním poločase mohly být oba celky spokojeni.

Bojovný fotbal a sporná penalta rozhodla

Druhý poločas už byl pro diváka o poznání zajímavější a oba celky vstoupily do druhého poločasu s bojovnou náladou. Už ve 49. minutě dostal domácí hráč Škréta žlutou kartu, ale stále se souboj odehrával spíše mezi vápny. Poté začali být mírně aktivnější hosté, jenže do žádné větší šance se nedostali, a tak se skóre neměnilo. V 82. minutě sudí Frýda odpískal pokutový kop pro domácí po faulu Bečvaříka, hostům se tento verdikt zdál více než sporný a také vehementně protestovali, k ničemu jim to ovšem nebylo a Beneš penaltu proměnil. Od té chvíle si domácí počínali velice takticky, tahali čas co to jenom šlo a vedení 1:0 ubránili až do závěrečného hvizdu.



Ohlasy k zápasu



Dynamo FC Holany
Jiří Barvíř (trenér): Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř, není náhoda, že se nachází na 3. místě tabulky a momentálně je pouhý 1 bod za námi. Nicméně je obrovská škoda, že tak důležité utkání je špatně odpískané hlavním rozhodčím. My jedeme dál, v dalším kole nás doma čekají poslední Zákupy. Pokud toto utkání zvládneme, tak přezimujeme na 2. místě a to by pred začátkem soutěže asi málo kdo čekal.



Sestavy


TJ Sokol Pěnčín
P. Piršel [-] - M. Škréta [-] - J. Jaček [-] , J. Zdražil [-] , J. Škréta [-] , J. Vondráček [-] - M. Matějíček [-] , R. Beneš [-] (90. J. Šerpán [-] ) - J. Žďárský [-] , A. Gábr [-] (85. J. Škréta [-] ) , R. Kotrman [-]

Dynamo FC Holany
R. Pavlíček [-] - P. Nedbal [-] , J. Koleňák [-] , O. Kočí [-] - P. Šanda [-] , V. Serdel [-] , J. Koutný [-] (75. V. Mašek [-] ) , P. Sýkora [-] , R. Torba [-] - J. Bečvařík [-] - J. Souček [-]

Místo: Tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Frýda Lukáš - VRTAL Bohumil, MIZERA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.